Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Kudus: 'Here to create magic'

16 juli 2020 21:09 - Ajax TV




Tags

create kudus magic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik heb op YouTube wat filmpjes bekeken en ik ben daar behoorlijk enthousiast van geworden. Deze man heeft snelheid, techniek, kracht en een flink schot in zijn benen! Zou prima als aanvallende middenvelder uit de voeten kunnen. Geen Zyech-type die het van de passing moet hebben, maar meer een speler die een mannetje passeert. Hij kan makkelijk het net vinden lijkt het, maar dat is logisch in een compilatie.
+4/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb ook wat beelden bekeken, en daar viel mij op dat hij op zijn sterkst is in de zone van zeg maar 20 meter voor de middellijn tot 20 meter over de middellijn. Op dat stuk heeft hij een enorme versnelling in combinatie met een fantastische dribbel. Op die manier speel je tegenstanders bij een onderschepping helemaal stuk. Zeker als je daarvoor ook nog eens Neres, Anthony en Promes in de aanval hebt rondlopen.

Waar ik wat minder van onder de indruk was, waren zijn passing en zijn schotkracht. Die mogen nog wel wat omhoog. Maar als je Kudus op het middenveld zet en Tadic in de spits, hoef je Kudus alleen maar te leren dat die bal naar Tadic moet. Die zet vervolgens die andere 2 of 3 aanvallers wel vrij voor de goal.

Alle vertrouwen in deze man!
+3/-0

Lijkt mij een prima aankoop voor bij de eerste 14, 15 spelers. Een minpuntje vind ik zijn manier van juichen: geen één keer zie ik hem naar zijn aangever gaan. Maar daar zal Tadic snel genoeg een stokje voor gaan steken ;).
+1/-0

3 jaar geleden
Magic ja? Zyjech teksten worden ingefluisterd door media stagiaire?
+1/-0

3 jaar geleden
Kruising tussen Ziyech en van Hanegem :)
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos