Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kabinet zet streep door plannen KNVB en verbiedt versoepeling van huidige coronaregels'

15 juli 2020 00:40 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Kabinet zet streep door plannen KNVB en verbiedt versoepeling van huidige coronaregels"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat het kabinet een streep heeft gezet door de plannen van de KNVB om zo snel mogelijk weer toe te werken richting volle stadions. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen wilde de voetbalbond met zogeheten Field Labs testen of er op een verantwoorde manier afgeweken kon worden van de door de overheid opgestelde richtlijnen. Hiervoor waren zeven stadions aangewezen als testlocatie en de KNVB had een protocol van 80 pagina's opgesteld.

De overheid heeft dit nu echter verboden en stelt dat de oorspronkelijke richtlijnen gehandhaafd moeten worden. Bij de clubs leeft het gevoel dat er alleen geëxperimenteerd mag worden binnen de regels van het kabinet. Testen mag alleen indien de anderhalve meter-regel in acht wordt genomen.




Tags

kabinet knvb coronaregels overheid versoepeling field labs protocol telegraaf testlocatie verboden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Met z'n allen 24 uur lang in een vliegtuig mag dan weer wel. Ons stadion wordt door supporters van andere clubs toch al vergeleken met een UFO, dan gelden voor ons toch andere regels? :D
+3/-1

3 jaar geleden
Totale waanzin die 1.5 meter samenleving.
+2/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
" Bij de clubs leeft het gevoel dat er alleen geëxperimenteerd mag worden binnen de regels van het kabinet."

Deze ene zin geeft de naïviteit weer van het complete Nederlandse betaald voetbal, met de KNVB voorop. Wat hadden ze dan gedacht?? Dat er voor de hele maatschappij strikte regels bestaan, maar dat die voor het voetbal niet hoeven te gelden? Want voetbal is nou eenmaal voetbal, dus verheven boven de rest van de samenleving.
+3/-1

3 jaar geleden
Natuurlijk moet het binnen de richtlijnen van het kabinet, het zou een enorm gezichtverlies zijn voor de regering als de knvb de richtlijnen gaan bepalen die nadelig zou kunnen worden. De knvb de schuld geven is hier niet van toepassing want het was al bij voorbaat kansloos. Dat de vliegtuigen bomvol zitten is een wel doordacht plan om de klm te redden en dan is alles geoorloofd.Toeristen die ziek van vakantie terugkomen hebben niets aan die geprezen airco. Ik weet op wie ik ga stemmen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Niet op de huidige regering, meer zeg ik er niet over.
+1/-0

3 jaar geleden
We leven in een wereld van waanzin waar maskers dragen (letterlijk monddood maken) wordt verplicht als het "ergste" al lang voorbij is.

Kijken en luisteren naar beide kanten van een verhaal zou ons ervan moet overtuigen dat er meer schuilt in een verhaal dan beide kanten. We leven niet in een zwart/wit wereld, de wereld waarin we leven is 'grijs', wel, op z'n minst 50 tinten ervan.

Na 2500 jaar moderne beschaving blijkt dat iets alledaags, boodschappen doen bijvoorbeeld, een levensgevaarlijke onderneming is. Gelukkig hebben we de overheid en de media, die over ons waakt en ons dat duidelijk maakt anders hadden we het nooit geweten en waren we de weg van de dinosaurus gegaan, maar dan met wifi.

Hoe dan ook, zo langzamerhand begint iedereen en z'n moeder zich af te vragen waar de overheid in hemelsnaam mee bezig is. Het begint er meer en meer op te lijken dat het coronabeleid zich tegen de overheid gaat keren, dat de overheid hun hand heeft overspeelt, want het dwingt ons de functie van de overheid en hun betrouwbaarheid te herzien. De 'coronacrisis' heeft het in zich een 'game changer' ten goede te zijn.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos