Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax informeert naar Egyptische aanvaller Abdel Rahman Magdy'

6 juli 2020 12:29 - EG24News.com
Foto: Pro Shots

"Ajax informeert naar Egyptische aanvaller Abdel Rahman Magdy"; image source: Pro Shots

Volgens de Ghanese journalist Nuhu Adams heeft Ajax geïnformeerd naar de diensten van Abdel Rahman Magdy, een 22-jarige vleugelaanvaller uit Egypte. Ismaily SC, de huidige club van de international van Egypte, zou al hebben laten weten dat Magy voor 2 miljoen dollar mag vertrekken, omgerekend bijna 1,8 miljoen euro.

Tegenover EG24News heeft zaakwaarnemer Mohamed Helmy bevestigd dat Ajax een bod heeft uitgebracht op de aanvaller. Ook een andere Nederlandse club zou een bod hebben uitgebracht.

Meer op EG24News.com
Tags

abdel magdy rahman egypte egyptische informeert adams diensten helmy ismaily magy nuhu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
1.8 miljoen kan je niet moeilijk over doen. Echter nog nooit van deze jongen gehoord. Is wel international volgens wiki.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Het "probleem" is alleen dat zowel op links als op rechtsbuiten beide posities al minstens dubbel bezet zijn. Promes, Lang en evt. Tadic op links, Neres en Anthony op rechts. Dan heb je ook nog o.a. Ünüvar en Hansen vanuit JA om speeltijd te gunnen en evt. blessures op te vangen. Tenzij er iemand vertrekt haal je niemand meer voor die posities en al zeker niet iemand van 22 tenzij de nieuwe Messi je in de schoot wordt geworpen. Het middenveld en de verdediging zijn meer aan een kwaliteitsimpuls toe dan de aanval wat de enige linie is die naar Euopese maatstaven volwaardig is ingevuld.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Promes zal ook zijn laatste jaar Ajax hebben komend seizoen en zo zijn er meer. Unuvar en Hansen tekenen allebei momenteel geen contract, dus ben je na die seizoen dan ook kwijt. In dat geval geef je die natuurlijk geen speelminuten.
+2/-0

 
12 maanden geleden
normaal gesproken ben ik het met je eens Mike1976 maar het wordt een overvolle kalender volgend seizoen waarbij de kans op blessures groter is en dan kan je beter 1 mannetje teveel dan te weinig hebben. Voor 1,8 miljoen kan je die wel nemen.
+1/-0

12 maanden geleden
kun je niet veel op verliezen geen groot risico
+1/-0

12 maanden geleden
Eens met Mike 1976. Prioriteit ligt meer bij andere linies.
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Dubbel bezet? Lang heeft bij Ajax weinig laten zien en bij Twente ook nog niet. Kan natuurlijk nog komen, hij is een talent, dat hoop ik voor hem en de club, maar voorlopig is hij geen volwaardige vervanger.
+1/-1Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.776 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

basten blind bloed boer counters duitsland dumfries fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland ingeslepen jong koeman koen malen marwijk nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal schipahoy schotland spelbos spelersmateriaal spurs timber