Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax informeert naar Egyptische aanvaller Abdel Rahman Magdy'

6 juli 2020 12:29 - EG24News.com
Foto: Pro Shots

"Ajax informeert naar Egyptische aanvaller Abdel Rahman Magdy"; image source: Pro Shots

Volgens de Ghanese journalist Nuhu Adams heeft Ajax geïnformeerd naar de diensten van Abdel Rahman Magdy, een 22-jarige vleugelaanvaller uit Egypte. Ismaily SC, de huidige club van de international van Egypte, zou al hebben laten weten dat Magy voor 2 miljoen dollar mag vertrekken, omgerekend bijna 1,8 miljoen euro.

Tegenover EG24News heeft zaakwaarnemer Mohamed Helmy bevestigd dat Ajax een bod heeft uitgebracht op de aanvaller. Ook een andere Nederlandse club zou een bod hebben uitgebracht.

Meer op EG24News.com




Tags

abdel magdy rahman egypte egyptische informeert adams helmy ismaily magy nuhu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
1.8 miljoen kan je niet moeilijk over doen. Echter nog nooit van deze jongen gehoord. Is wel international volgens wiki.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het "probleem" is alleen dat zowel op links als op rechtsbuiten beide posities al minstens dubbel bezet zijn. Promes, Lang en evt. Tadic op links, Neres en Anthony op rechts. Dan heb je ook nog o.a. Ünüvar en Hansen vanuit JA om speeltijd te gunnen en evt. blessures op te vangen. Tenzij er iemand vertrekt haal je niemand meer voor die posities en al zeker niet iemand van 22 tenzij de nieuwe Messi je in de schoot wordt geworpen. Het middenveld en de verdediging zijn meer aan een kwaliteitsimpuls toe dan de aanval wat de enige linie is die naar Euopese maatstaven volwaardig is ingevuld.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Promes zal ook zijn laatste jaar Ajax hebben komend seizoen en zo zijn er meer. Unuvar en Hansen tekenen allebei momenteel geen contract, dus ben je na die seizoen dan ook kwijt. In dat geval geef je die natuurlijk geen speelminuten.
+2/-0

 
3 jaar geleden
normaal gesproken ben ik het met je eens Mike1976 maar het wordt een overvolle kalender volgend seizoen waarbij de kans op blessures groter is en dan kan je beter 1 mannetje teveel dan te weinig hebben. Voor 1,8 miljoen kan je die wel nemen.
+1/-0

3 jaar geleden
kun je niet veel op verliezen geen groot risico
+1/-0

3 jaar geleden
Eens met Mike 1976. Prioriteit ligt meer bij andere linies.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dubbel bezet? Lang heeft bij Ajax weinig laten zien en bij Twente ook nog niet. Kan natuurlijk nog komen, hij is een talent, dat hoop ik voor hem en de club, maar voorlopig is hij geen volwaardige vervanger.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal