Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nicolás Tagliafico kan voor 25 miljoen euro vertrekken bij Ajax'

3 juli 2020 22:35 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Nicolás Tagliafico kan voor 25 miljoen euro vertrekken bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat het bijna niet tegen te houden is dat Nicolás Tagliafico deze zomer vertrekt bij Ajax. De Argentijnse verdediger heeft een gelimiteerde transfersom van 25 miljoen euro in zijn contract en zijn zaakwaarnemer kan hem daarom aanbieden bij andere clubs. Tagliafico is zo gewild dat volgens De Telegraaf een vertrek niet valt tegen te houden.

Meer op Telegraaf.nl


Tags

tagliafico telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Heb liever niet dat hij vetrekt, maar afspraak is afspraak. Is dan ook de reden dat sommige spelers nog een extra seizoen zijn gebleven.
+2/-0

2 maanden geleden
En dit is dus het probleem voor Ajax - niet het aantrekken van deze geweldige spelers, maar het behouden van deze spelers aangezien onze kleine competitie altijd een tussenstop zal zijn. Mensen die niet doorhebben dat Ajax alleen subtop in Europa kan blijven met een hervorming van de competitie leven in droomland, want we gaan gewoon seizoenen hebben waar we net even wat mindere talenten in ons team hebben.

Zou het jammer vinden als Nico weg gaat, maar hun hem het allerbeste. Vraag mij wel af wat wr dan nog overblijft van de verdediging - als je de berichten leest loopt het daar aardig leeg.
+1/-0

2 maanden geleden
Het probleem is dat deze spelers niet komen/verlengen als er geen gelimiteerde transfersommen of dergelijke afspraken gemaakt worden. Dit is de enige manier om sportief succes met financieel succes samen te laten gaan.
+3/-0

2 maanden geleden
Jongen is bijna 28 en kan naar een topcompetitie. netjes voor een fijne transfersom laten gaan. jammer dat die gelimiteerde som niet op bijv 32 miljoen was vastgesteld, maar nogmaals logisch dat hij nu wil pieken.
+1/-0

2 maanden geleden
Voor 4 miljoen gekocht, heeft een flinke bijdrage gehad in vorig jaar, en een goede gast. Gun hem een mooie transfer. Zo gaat het nou eenmaal bij Ajax.
+2/-0

2 maanden geleden
Sportief succes en dikke financiele winst gemaakt, dan moet er verder niet gezeurd worden. Gezeurd moet worden bij beleid waarbij 1 of beide van deze argumenten niet opgaan. ;-)
+3/-0

2 maanden geleden
Ik moet eerst nog maar eens zien of er clubs 25 miljoen voor Nico neerleggen. Er zullen niet zoveel transacties plaatsvinden in de voetballerij deze zomer.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nico is een haai Sardientje, die heeft de clubs voor het uitkiezen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
25 miljoen lijkt mee buitenkansje voor een hoop clubs. Wellicht zien de hele grote clubs hem wel als een mooie breedte aankoop. Ik hoop iig niet dat hij ergens op de bank belandt
+1/-0

2 maanden geleden
Ik zeg hoax, hij is mijn kanjer, super goed. Gaat misschien niet weg, omdat hij houdt vanAjax en zijn supporters
+1/-0

nieuws-redacteur 2 maanden geleden
Ik weet het niet. Voor 25 miljoen was hij allang opgehaald denk ik.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.048 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antistoffen antony blind cassierra donvito ejuke enz fier fractie heerenveen jong koen luigitentorioabc magallan marin nederland onana overmars potter promes rcv renemar sanchez schuurs silva slagingspercentage tadic tagliafico ziyech