Transparent
Inloggen
Sluiten

'Volop buitenlandse belangstelling voor Joël Veltman'

2 juli 2020 19:34 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Volop buitenlandse belangstelling voor Joël Veltman"; image source: Pro Shots

Joël Veltman lijkt alsnog te kunnen hopen op een buitenlandse transfer. Voetbal International meldt dat er volop belangstelling is voor de verdediger van Ajax. Het Franse Olympique Marseille is al langere tijd gecharmeerd van de international en al veel wedstrijden werden bekeken door scouts van de club. Ook een Italiaanse topclub zou verregaande interesse hebben en ook meerdere clubs uit de Premier League hengelen naar zijn komst.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

veltman gecharmeerd hengelen marseille verregaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Gun het hem wel. Een echte Ajacied.
+1/-0

2 maanden geleden
Gun ik Joël wel een mooie transfer. Hij heeft veel gedaan voor Ajax.
+1/-0

2 maanden geleden
Heel wat jaartjes in het 1ste, veel kritiek gehad, maar nooit zeuren. Het is zijn wens en ik gun het hem.
+1/-0

2 maanden geleden
Prima gozer, niet de beste verdediger en vaak een zwakke schakel. Hij mag van mij lekker genieten in het buitenland en hopelijk nog een beetje cashen na zijn blessureleed.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik heb veel kritiek op hem gehad maar hier kan ik me wel in vinden.
+1/-0

2 maanden geleden
Deze jongen hoopt al 15 jaar op een transfer naar het buitenland. Laten we het hem maar gunnen.
+3/-0

2 maanden geleden
Krijgt een hoop kritiek vaak, soms terecht soms overdreven. Viel mijn wel op dat mede door zijn afwezigheid de verdediging zo lek was als een mandje afgelopen jaar.
Gun hem een mooie club. Marseille prachtige omgeving om te wonen.
+2/-1

2 maanden geleden
Hoop dat hij vertrekt.
Je speelt met 10 man met hem in de ploeg.
Als zelfs met het niveau van een club als Marseille er twijfel twijfel twijfel is wel of niet geeft dat al veel aan over zijn kwaliteiten. En die zogenaamde Italiaanse topclub ? Vorig jaar in de glory van de zegetocht in de CL zou Juventus belangstelling hebben. Toen werd daar ook al meesmuilend over gedaan. Niet onterecht. In het Nederlands elftal wordt hij pas geselecteerd als de eerste drie gegadigden geblesseerd zijn. Zowel bij het Nederlands elftal als zelfs bij Ajax weet men nu nog niet of hij nu een centrumverdediger of rechtsback is. Dat zegt allemaal genoeg. Daarbij willen de meeste clubs alleen een speler van Ajax kopen omdat hij een shirt van die club draagt. Kwaliteit of niet. Hoop dat het je goed gaat Veldman en wens je een goede transfer.
Kwaliteit
+3/-5

 
2 maanden geleden
onderschatte voetballer die te vakantie kritiek kreeg. Altijd strijd, als aanvaller ontzettend vervelend om tegen te hebben. Als je als spits tegen Veltman speelt heb je gewoon een heel vervelende middag. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Dest of Mazroui. Heb hem vaak vervloekt maar ben hem de laatste jaren steeds meer gaan waarderen. Ook hier merk je weer personen die hem, ondanks zijn enorme inzet en ook het weinig zeuren, negatief benaderen. Jammer!
+2/-0

2 maanden geleden
Ik lees hier dat mensen positief en negatief over Veltman zijn. Logisch, heeft nooit een constant niveau kunnen halen. Hij is wel eens de zwakste schakel in het elftal en soms is het ineens een sterkhouder in de defensie (een goed voorbeeld waren zijn eerste wedstrijden na zijn rentree ivm een blessure). Niet voor niets dat hij zeer regelmatig is geselecteerd voor het Nederlands elftal. Ik heb dus een dubbel gevoel. Aan de ene kant denk ik dat hij nog bruikbaar kan zijn, maar aan de andere kant is Veltman niet het niveau wat je moet nastreven. Aangezien hij zelf graag een stap wil maken naar een andere competitie, zich altijd volledig heeft ingezet voor Ajax, gun ik hem zeker een transfer. Ik denk dat hij door zijn CV ook nog een leuk bedrag kan opleveren!
+5/-0

2 maanden geleden
Je mist pas iemand als hij er niet meer is. De verhalen die over Veltman verteld worden zijn misschien waar,maar een Ajax speler moet je steunen en helpen om nog beter te worden, en Veltman is de eerste die na de wedstrijd vol zelfkennis praat over zijn foutjes .Het gunnen van een transfer is voor mijn niet aan de orde ,als hij gaat dan heeft hij dat zelf afgedwongen .
+1/-0

2 maanden geleden
Is hem gegund. Een jongen die je op bepaalde momenten gaat missen maar vaak ook kan missen als kiespijn.
+1/-0

2 maanden geleden
heeft altijd voor zijn kunnen zijn best gedaan bij ajax ben blij als hij nu gaat missen als kiespijn
+1/-1

nieuws-redacteur 2 maanden geleden
Belangstelling, belangstelling. Broodje aap denk ik. Veltman is op te halen voor een schappelijk bedrag maar zit nog steeds in Amsterdam. Als ze hem wilden was hij al binnen, zo simpel is het.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.048 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antistoffen antony blind cassierra donvito ejuke enz fier fractie heerenveen jong koen luigitentorioabc magallan marin nederland onana overmars potter promes rcv renemar sanchez schuurs silva slagingspercentage tadic tagliafico ziyech