Transparent
Inloggen
Sluiten

Anton Scheutjens nieuwe keeperstrainer Ajax

1 juli 2020 23:25 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Anton Scheutjens nieuwe keeperstrainer Ajax; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Ajax dat Anton Scheutjens is aangesteld als de nieuwe keeperstrainer van Ajax. De Brabander komt over van Almere City en zal voor twee seizoenen aan de club verbonden zijn. Eerder vervulde hij deze functie bij Helmond Sport, Roda JC, PSV en Kopenhagen. De voormalig doelman werkte in Eindhoven ook al samen met Erik ten Hag, die toen assistent-trainer was van PSV. Scheutjens volgt Carlo l'Ami op, die al sinds 2007 de keeperstrainer van Ajax was. l'Ami heeft wel een nieuw contract bij Ajax getekend, maar is nu in overleg met de club over een andere functie.

Winston Bogarde is vast aangesteld als assistent-trainer van het eerste elftal. Hij zal samen met Michael Reiziger, Christian Poulsen en Richard Witschge hoofdtrainer Erik ten Hag moeten ondersteunen.

Meer op Ajax.nl


Tags

scheutjens anton ami hag bogarde brabander carlo helmond kopenhagen michael poulsen reiziger roda winston witschge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Veel stafleden, zijn deze echt allemaal nodig?
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Rare beslissing. Carlo heeft toppers opgeleid zoals Cillessen, Stekelenburg, Onana. En dan kom je nu aan met de keeperstrainer van ALmere City :')
+1/-0

 
2 maanden geleden
Eens, het is niet dat we kunnen klagen over de kwaliteit van onze keepers de afgelopen jaren. Waarom zou je iets aanpassen als het goed werkt? Dit is iets wat heel veel trainers doen: zoveel mogelijk vrienden en kennissen verbinden aan de club die je traint, om ze vervolgens weer mee te nemen naar de volgende club als je weer weggaat. Als dit een keus van l’Ami was dan is dat natuurlijk weer anders!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat ie van almere city komt wil niet zoveel zeggen voor specialisten trainers; daar vind je heel goede van bij de kleinste clubs. Weet niet hoe l'ami functioneerde maar niets is voor eeuwig natuurlijk, hoop alleen niet dat ie wordt weggebonjourd omdat ie niet zou opschieten met rest van de staf of zoiets knulligs.

hoop wel dat l'ami behouden blijft om bijvoorbeeld alle keeperstrainers van alle selecties aan te sturen en bijv. mee (jonge) keepers te scouten; keepers scouten lijkt me een vak apart t.o.v. veldspelers scouten.
+1/-0

moderator forum-beheerder 2 maanden geleden
Carlo zal wel verantwoordelijk worden voor de begeleiding van de keeperstrainers en wellicht daarnaast bij het eerste betrokken blijven.
+1/-0

2 maanden geleden
Misschien zijn ze het zat dat Carlo zich altijd als een debiel gedraagt langs de lijn. Zou ik me goed kunnen voorstellen namelijk, Van Bommel 2.0 dit.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.048 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antistoffen antony blind cassierra donvito ejuke enz fier fractie heerenveen jong koen luigitentorioabc magallan marin nederland onana overmars potter promes rcv renemar sanchez schuurs silva slagingspercentage tadic tagliafico ziyech