Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax hoopt op trainingskamp in Oostenrijk'

1 juli 2020 21:19 - Twitter Mike Verweij
Foto: Pro Shots

"Ajax hoopt op trainingskamp in Oostenrijk"; image source: Pro Shots

Ajax hoopt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer op trainingskamp naar Oostenrijk te kunnen gaan. Dat meldt Mike Verweij via Twitter. Afgelopen seizoenen was de club al vaker in Oostenrijk te vinden in de voorbereiding op het seizoen en daar zou deze zomer een vervolg aan gegeven moeten worden. Afgewacht moet nog wel worden of dat in de huidige periode mogelijk is.


Tags

oostenrijk trainingskamp afgewacht vervolg verweij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Waarom zou je dat willen nu?
+3/-0

 
2 maanden geleden
Naar Oostenrijk??? Nee dus, ook een broedplaats voor dit virus. Hier blijven graag
+1/-0

2 maanden geleden
El Nico, andere omgeving. Teambuilding, het is nu toch allemaal ff anders.
Ik ben veel benieuwder naar de status van onze spelers, is iedereen fit, ik hoor bv helemaal nog niets hoe het met David is.
+1/-1

2 maanden geleden
Moet eerlijk bekennen dat ik in deze situatie liever Ajax op De Toekomst en in de Arena heb. Hoewel ik het idee van de omgeving kan begrijpen, zullen er niet veel plekken in Europa zijn die dezelfe faciliteiten als De Toekomst hebben, met daarnaast de zekerheid dat het team niet onnodig hoeft te reizen. Scheelt ook weer een paar duizend euro, wel zo netjes op dit moment.
+2/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.048 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antistoffen antony blind cassierra donvito ejuke enz fier fractie heerenveen jong koen luigitentorioabc magallan marin nederland onana overmars potter promes rcv renemar sanchez schuurs silva slagingspercentage tadic tagliafico ziyech