Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoenkaarten voor komend seizoen uitverkocht

1 juli 2020 15:03 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Seizoenkaarten voor komend seizoen uitverkocht; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat ook voor komend seizoen de seizoenkaarten zijn uitverkocht. Maar liefst 41.000 supporters verlengden de seizoenkaart. De enkele kaarten die niet werden verlengd, worden vooralsnog niet in de verkoop gebracht. De club wil de huidige situatie met het coronavirus afwachten, omdat het nog onduidelijk is wanneer er weer fans in het stadion mogen en hoeveel supporters dan naar binnen mogen. Ajax wil de huidige seizoenkaarthouders eerst de kans geven om de wedstrijden weer te bezoeken.

Meer op Ajax.nl


Tags

seizoenkaarten coronavirus seizoenkaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ook hier in de grootste, klasse!
+1/-0

2 maanden geleden
Slimme zet, maar het probleem is er nu al: ,er passen geen 41.000 mensen in het stadion met 1 1/2 m afstand, hoe gaat Ajax daar mee om.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.048 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antistoffen antony blind cassierra donvito ejuke enz fier fractie heerenveen jong koen luigitentorioabc magallan marin nederland onana overmars potter promes rcv renemar sanchez schuurs silva slagingspercentage tadic tagliafico ziyech