Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax toont belangstelling voor Alireza Jahanbakhsh'

26 juni 2020 21:07 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax toont belangstelling voor Alireza Jahanbakhsh"; image source: Pro Shots

Ajax hoopt Alireza Jahanbakhsh toe te kunnen voegen aan de selectie. Dat meldt De Telegraaf. Ondanks dat de club zich nog niet officieel meldde bij Brighton & Hove Albion of bij de zaakwaarnemer van de Iraniër heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars wel al een visje uitgegooid. De aanvaller zou een transfer naar Amsterdam wel zien zitten. Twee jaar geleden probeerde Ajax ook al Jahanbakhsh vast te leggen, maar toen koos hij voor een vertrek naar de Premier League.

Een serieuze poging van Ajax om hem vast te leggen zou ook afhangen van de mogelijke verkoop van spelers én de groepsfase van de Champions League. Om direct in de groepsfase uit te mogen komen zal de Champions League van het huidige seizoen gewonnen moeten worden door een club die zich via de nationale competitie ook kwalificeert. Alleen Olympique Lyonnais en Napoli lijken zich niet via de eigen competitie te kwalificeren en zouden roet in het eten kunnen gooien voor Ajax.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

jahanbakhsh alireza afhangen albion brighton hove iranier kwalificeert lyonnais napoli overmars poging roet telegraaf uitgegooid visje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden
Zou een prims versterking zijn. Zou er niet meer dan 15 miljoen voor uitrekken.
Promes,Tadic, Neres, Huntelaar, Traore, Jahanbakhsh, Anthony, prima brede selectie wat de aanval betreft.
Nu nog een spelmaker en goede CV en daarna inspelen op uitgaande transfers.
+1/-0

13 maanden geleden
Vond hem bij az wel goed. Weet niet of ie dat niveau nog haalt. Bandè heeft ook nog geen echte kans gehad. Moet wel vind ik. Anders een welkome aanvulling
+1/-0

13 maanden geleden
De hoge hoed is er,wie er precies te voorschijn komen zal aan het toverstokje liggen ,maar het is een veeg teken dat Ajax op de koopjes zou azen van spelers die niet in de schaduw zullen staan van Zyech.
+1/-1

13 maanden geleden
Zou net zo'n verrassing kunnen zijn als Tadic.
+1/-0

 
13 maanden geleden
Ik weet het niet hoor, tadic speelde veel in Engeland en was betrokken bij veel goals. Dat kan van Jahanbakhsh niet gezegd worden. Grote gok wat mij betreft.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Ik heb het niet over zijn neus ;-)
+3/-0

13 maanden geleden
Top bij AZ, bij Brighton goed op de bakkus gegaan. Wie het weet mag het zeggen.
+3/-0

13 maanden geleden
denk heel goede voetballer voor ajax
+1/-0

13 maanden geleden
Spelers die het leuk deden in de Nederlandse competitie en vervolgens ergens in het buitenland op de bank zitten, terughalen?
Ik zeg niet doen.
En had Ajax niet twee jaar geleden al belangstelling? Waarom is dat niet doorgegaan? Geld? Zelfoverschatting?
+2/-0

 
12 maanden geleden
AZ wilde hem niet aan Ajax (en psv) verkopen volgens mij. Is altijd de vraag of dat ook zo zou zijn als er geen buitenlandse interesse was, maar dat was de reden meen ik mij te herinneren.
+1/-0

12 maanden geleden
Ajax en AZ spelen aanvallend voetbal en zijn vaak op de helft van de tegenstander. Dus het zal me niet verbazen als die jongen bij ons helemaal opbloeit en de sterren van de hemel speelt.
+1/-0

12 maanden geleden
Prima idee. Prachtige leeftijd met 26. Koos een paar jaar terug niet bij Ajax en redde het niet in de harde middenmoot van de Premier League. Dat zegt niets over wat hij kan toevoegen in de Eredivisie en Europees voetbal. Zelfs al zou hij toen voor het geld gekozen hebben (of gewoon voor een betere competitie) dan is dat een keus die velen van ons ook zouden hebben gemaakt.

De rol waarin Tadic vaak speelde, iets terugzakkende spits, kan hij beter vervullen. Diepgaande jongens als Promes en Neres langs hem (en een Anthony achter de hand), hoe zalig kan dat zijn. Dusan kan lekker linie naar achteren zoals Ziyech ook weleens vanaf het middenveld de creatieve lijnen uitzette. Daar achter lekker Martinez als verbinding met de verdediging en een box to boxer als vd Beek of later Gravenberch/Klaassen.

Huntelaar lekker als pinchitter en Traore verhuren naar een eredivisieclub of Belgische subtopclub, die jongen moet kilometers gaan maken en dan pas terug naar Ajax.
+1/-0

12 maanden geleden
Weinig vertrouwen in een ex az speler
+2/-0

12 maanden geleden
Hij zal even tijd nodig hebben om weer de weg naar boven te vinden maar als hij dan eenmaal los is dan is hij net zo goed als Tadic in zijn beste dagen!

Mark my words!

:-)
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.775 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antony basten berghuis blind boer counters duitsland fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland ingeslepen jong koeman koen malen marwijk nahoj nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal roon schipahoy schotland spelersmateriaal spurs