Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Sven Botman staat open voor transfer vanwege grote concurrentie bij Ajax'

26 juni 2020 09:01 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Sven Botman staat open voor transfer vanwege grote concurrentie bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Lille OSC zich bij Ajax heeft gemeld voor Sven Botman. De Franse club zou een bijna niet te weigeren bod hebben uitgebracht, maar dat is door Marc Overmars geweigerd. De directeur voetbalzaken bereidt een tegenvoorstel voor, maar hij ziet de jonge verdediger het liefst bij Ajax blijven. Een maand geleden tekende Botman nog een nieuw contract in Amsterdam.

Update 26-06 09:01: Ook Voetbal International maakt melding van een bod van Lille OSC op Sven Botman. De verdediger zou zelf open staan voor een vertrek bij Ajax, omdat de kansen op speeltijd in Amsterdam niet groot zijn. Het management van Botman zou rekenen op een akkoord tussen beide clubs.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

botman lille osc bereidt overmars tegenvoorstel telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Wat een rare situatie. Verlengt omdat ie voor zijn kans wil gaan en dan zou ie nu opeens niet meer willen/durven concurreren? Ik denk toch dat er achterin echt wel een kans ligt voor hem.
+2/-0

4 maanden geleden
als Martinez nu gewoon op het middenveld blijft en Veltman op rechtsachter de strijd met Mazraoui aangaat, dan heeft Sven alleen concurrentie van Blind, Alvarez, Schuurs en Pierie voor 2 plekken centraal achterin. Die laatste is hij voorbij en met Alvarez en Schuurs kan hij de eerlijke concurrentie aangaan, en ja die kan hij ook verliezen.

Als hij dat niet wil of durft dan mag hij gaan.
+3/-0

4 maanden geleden
Ik ken de situatie bij Lille niet maar ik ga er toch niet van uit dat hij daar totaal geen concurrentie zal hebben? Zou het jammer vinden als hij weg gaat want ik denk dat het een leuk seizoen zou kunnen worden met de verdedigers achterin die de concurrentie met elkaar aangaan. Maar goed, als hij weg wilt dan liever zo na een verlenging van contract zodat we goed geld kunnen krijgen nog.
+1/-0

4 maanden geleden
Ik zou deze jongen dan voor een jaar verhuren. Dan hopen dat hij bij Lille wel basisspeler wordt, anders heet het geen zin.
Iedere jonge, nieuwe speler heeft moeite om zich te meten met de vaste basisspelers.
Schuurs heeft dan weliswaar nu een paar wedstrijden meegespeeld maar had bij zijn komst ook moeite. Pierie, niets van gezien nog. Ook voor hem zou een jaartje verhuur goed kunnen zijn.
Maar punt met verhuur blijft of deze jongens het elders wel tot een basisplaats schoppen.
+1/-0

4 maanden geleden
De potentie van Botman werd genoemd als een van de redenen om Vertonghen niet te nemen. Straks vis je naast elk net...
+3/-0

4 maanden geleden
Hopen dat tie verstandig is en blijft. Wordt snel international, en speelt over jaar of 3 in Engeland.
+2/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.013 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez anthony athony barcelona belasting boer corona fier hag heropvoedingskampen heyman jong koen kudus labyad macht marin moedwillig noteren ofwel oranje overmars post potter promes renemar robbertb rodytur suarez tadic