Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Onana hoopt nog altijd op vertrek bij Ajax'

24 juni 2020 15:59 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"André Onana hoopt nog altijd op vertrek bij Ajax"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat André Onana nog altijd hoopt dat hij komende zomer kan vertrekken uit Amsterdam. Volgens zaakwaarnemer Albert Botines is het op de transfermarkt echter nog erg rustig, maar dat is volgens hem stilte voor de storm. Onana zou tussen de 30 en 40 miljoen euro moeten kosten. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft de international van Kameroen al laten weten dat hij ondanks de coronacrisis niet opeens voor een veel lager transferbedrag mag vertrekken.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

onana albert botines coronacrisis kameroen overmars stilte transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Ik begrijp niet waarom hij zo urgent weg wil?
Het is toch goed genoeg dat hij normaal weg wil, hij heeft het toch niet zo slecht, het liefst zie ik hem nog een jaar keepen bij Ajax..
+1/-0

 
4 maanden geleden
Komkommertijd. Volgens mij komt al die info van 1 interview van een tijdje geleden.
+1/-0

4 maanden geleden
Ben benieuwd welke top club in de grote Competies zit te wachten op een keeper? Volgens mij is iedereen voorzien. Als ik Real ofzo was zou ik de fooi van 30 a 40 miljoen gewoon betalen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Zo uit mijn hoofd;
PSG heeft niet echt een topkeeper, Onana is echt wel een klasse beter dan Navas.
Chelsea als vervanger van kepa waar ze niet heel tevreden over zijn.
Tottenham, zou ook een verbetering zijn voor hen ipv Lloris.
Dortmund als vervanger van de matige keeper die Burki toch wel is.

Ondanks dat hoop ik natuurlijk dat ie blijft. Ik zou persoonlijk geen van deze clubs (competitie uiteraard wel) als verbetering zien. Afwachten maar.
+2/-0

 
dwtk (geschorst)
4 maanden geleden
Juist jij hebt gelijk, er is nog geen ene competitie beëindigd en de CL wordt ook nog uitgespeeld, de officiële transfer periode moet nog geopend worden et cetera.

Allemaal rik raaien wat er gebeurt in dit topic.
+1/-1

 
4 maanden geleden
Burki heeft net verlengt, Chelsea heeft aa gegeven Keppa de kans te geven. Spurs is alleen financieel een verbetering voor de rest een zaadclub 1e klas.
+1/-0

4 maanden geleden
Amsterdam is de mooiste stad van de wereld en Ajax was bijna de beste club van Europa. Ja het salaris kan de reden zijn dat Onana weg wil, en Amsterdam toch niet zo leuk meer is als gedacht. Ondertussen heeft het voetbal het groene licht gekregen en het spel kan weer op de wagen gezet worden, de spelers kunnen weer dromer van een transfer naar een club die meer betaalt dan Ajax. Jammer toch dat de fans ieder jaar weer moeten afwachten wie voor de microfoon gaat zeggen, Ajax is altijd mijn droomclub geweest en Amsterdam is het einde. Een sombere fan.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Het probleem is dat je als voetballer heel erg moet oppassen om je hele carrière voor één club te spelen, want de fans zijn ook de eerste die je weer weg willen hebben als er net even wat betere spelers rond lopen. Grootste voorbeeld; Schone - een voetballer die jaren voor Ajax heeft gespeeld en altijd alles heeft gegeven, maar toch waren er elk jaar weer fans die maar bleven roepen dat hij niet 'Ajax waardig' was en hij maar weg moest. Het werkt beide kanten op, spelers moeten meer loyaliteit gaan krijgen al zal dat alleen gebeuren als e Ajax fans dat ook doen.
+3/-0

4 maanden geleden
Het fijne aan Onana is dat hij niet alleen goed genoeg is voor clubs waar ze ontevreden zijn over de keeper zoals Chelsea of een matige keeper hebben zoals PSG: hij is in potentie zo goed dat hij ook interessant is voor clubs waar de keeper goed is maar ze echt een sensatie onder de lat willen. Ik zie hem Szczesny er bij Juve wel uit concurreren en die Claudio Bravo bij Man City ook.

Voor ons is dat jammer, maar we moeten niet iedere keer zo verbaasd doen. Een keer een topseizoen spelen neemt niet weg dat er ook jaren zijn dat je niet meetelt in de CL en de eredivisie blijft maar de eredivisie, tel daar salaris bij op en je kunt geen speler kwalijk nemen dat ze verder willen: zij zijn geen supporters.
+1/-0

4 maanden geleden
Onana zit al 5 jaar bij Ajax schijnt het.
De laatste vier jaar als keeper die wedstrijden voor Ajax wint op elk niveau.
In de Champions leag nog beter als in de competitie.De concentratie wordt minder groot omdat hij in de eredivisie niets meer bijleert. Is een normaal gevolg.Het niveau, tegenstand, in de eredivisie neemt elk jaar een ietsiepietsie af terwijl hij steeds beter wordt. Dat geeft al aan dat hij toe is aan een hoger niveau en dus een grotere competitie.
Het geld is niet de reden. Hij had al veel eerder vertrokken kunnen zijn maar hield steeds de boot af. Hij bouwt zijn carriëre verstandig en geduldig op. Dat kunnen er niet veel. Dat toont mede ook zijn klasse ook als mens.
+4/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.013 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez anthony athony barcelona belasting boer corona fier hag heropvoedingskampen heyman jong koen kudus labyad macht marin moedwillig noteren ofwel oranje overmars post potter promes renemar robbertb rodytur suarez tadic