Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vanaf september al publiek toegestaan bij wedstrijden'

24 juni 2020 09:00 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Vanaf september al publiek toegestaan bij wedstrijden"; image source: Pro Shots

Het Outbreak Management Team adviseert de regering om vanaf 1 september al toe te staan dat er publiek aanwezig mag zijn bij voetbalwedstrijden. Dat meldt De Telegraaf. Hier zullen dan wel strikte voorwaarden aan verbonden zijn, zoals het voortdurend handhaven van de anderhalvemeterregel en spreekkoren zullen vanwege gevaar op besmetting verboden zijn. Woensdag zal het kabinet beslissen of het meegaat in dit advies. In dat geval zouden clubs ongeveer een derde van de capaciteit kunnen vullen. De Telegraaf meldt daarbij dat de verwachting is dat clubs gaan loten wie er welkom is bij wedstrijden.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

telegraaf anderhalvemeterregel besmetting capaciteit kabinet loten meegaat outbreak regering spreekkoren strikte verboden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Tot nu toe zit de overheid en RIVM echt overal maar dan echt overal naast. Ik kan hun bevindingen helaas niet meer serieus nemen.
Niet zingen en juichen in het stadion???
Schreeuwen bij demonstraties kan wel? 1.5 meter is bij een demonstratie niet nodig en in een stadion wel??
Vaag weer allemaal.
Zit momenteel in Frankrijk, daar gaan ze veel realistischer om met Covid 19. Nederlandse overheid heeft kei en keihard gefaald.
Straks een "onafhankelijk" onderzoek naar het optreden van de overheid, de uitslag kunnen we alvast invullen. Rutte en Co hebben het fantastisch gedaan 45 zetels voor Rutte toch.
Ohja maar wel deze week even de ventilatoren uitzetten in bejaardenhuizen hè want ja verspreiding. Daar waar andere landen o.a Frankrijk, express ventileren. Frankrijk zwaar getroffen maarja ook 85 miljoen inwoners.
+2/-1

 
4 jaar geleden
En daarbij onze burgemeester nog zonder mondkapje.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Huh. Wat zeg jij nou?? Wie zegt bijv dat je geen afstand hoeft te houden bij demonstraties? Bij zingen en schreeuwen kan het virus tot 30 m komen. Een wedstrijd in Bergamo was de oorzaak van een grote verspreiding, Miss wel de grootste. Wees blij dat er weer publiek mag komen. Dus dit is allemaal erg logisch. Zou erg dom zijn om anders te gedragen. Dan gaan de stadions weer dicht.
+1/-0

4 jaar geleden
Dus niet juichen en geen spreekkoren ? Succes met de F-side of zuid dan. Soort back to 1994/1995 toen de Arena open ging en het net een voliere was.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Strikte voorwaarden??? Bij voetbalsupporters in een stadion???
Gaat nooit werken!
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Niet zingen jongens. Welke malloot gaat dat handhaven? Dat gaat hem niet worden ben ik bang.
+1/-0

4 jaar geleden
Ach een beetje rekenaar kan al wel aangeven dat bij het vullen van het stadion voor een derde die zogenaamde 1,5 meter helemaal niet kan. Daarnaast moet je een hele administratie bij gaan houden wie er allemaal geweest zijn. Een gedrocht van een regeling derhalve.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Stel je mag het stadion voor een derde vullen.
Ik denk dat er nu zo'n 35.000 SC zijn verkocht omdat het tot 1 juli alleen om verlengen gaat.
Een capaciteit van 55.000 delen door 3 is ruim 18.000.
Elke seizoenkaarthouder zal dan om de wedstrijd kunnen.
Als je dan de ene wedstrijd de even vakken doet en de andere wedstrijd de oneven vakken dan kan je alles zo een beetje uitschuiven.
Zo kan je iedereen een beetje een soort gelijke plek geven die bij de SC hoort en de mensen die met elkaar gaan zitten vaak in hetzelfde vak dus gaan ze nu ook dezelfde wedstrijd.
+1/-0

4 jaar geleden
Zingen en schreeuwen mag mits men een mondkapje draagt.
Verder niet zeuren.
+1/-0

4 jaar geleden
Hoe zien ze dat voor zich? Net zoals bob dylan die in zijn clip blaadjes had met daarop de tekst van zijn song? Dus straks gaan we met 12 kilo karton onder de arm naar het stadion. Op die kartonnen borden de teksten met de algemeen gezongen liedjes, juichkreten, afkeur als er een dubieuze beslissing genomen wordt. Heel sneel de borden wisselen om de tekst van liedjes te tonen.
Wat gebeurt er als je wel zingt, schreeuwt, opspringt en juicht? Wat gebeurt er als je roept dat je halsema als je die tegenkomt de kop in elkaar schopt? Wat gebeurt er als je na een doelpunt elkaar omarmt?
Wordt je dan opgepakt? Tijdens de wedstrijd of na bestudering van de beelden thuis?
Mag dat wel als je een verboden demonstratie wel bijwoont? Mag dat alleen als je het speelgoedje van halsema uitdraagt?
Of mogen we alleen als concertgebouw publiek zitten en na afloop georganiseerd naar huis?
Welke idioot heeft dit verzonnen?
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey farioli forbs frimpong gaaei hato jim jong kaplan kiki mislintat oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sutalo timber traore wilson