Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Special | Overmars - Besturen vanuit de bossen

23 juni 2020 13:22 - Ajax TV


Tags

besturen bossen overmars special

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Marc, wat vind ik het heerlijk om naar je te luisteren. Zoals jij praat over ontwikkelen van de spelers vind ik dat je als spreekbuis ontzettend gegroeid bent. Je komt veel zelfverzekerder over en kiest zorgvuldig je woorden met gepaste rust er tussen. Erg fijn te zien en je hebt gewoon zinnige tekst ingegeven door GBV. (Gezond Boeren Verstand).
+3/-0

3 weken geleden
ik moest even terugdenken aan de tijd van Martin van Geel en hoe hij knipoogde dat er nog grote dingen gingen gebeuren en er een type Atouba of Urzaiz werd gehaald. Wat een verademing om een TD te hebben die dingen niet mooier maakt dan ze zijn maar tegelijk heel zelfbewust is.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.059 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

associatie blank clubman derksen eredivisie fier fundamenteel genee ghana inhoud joost juh koen luigitentorioabc medemens middelmaat nederland nederlanders neres nos ontkerkelijking onzin ophaalt potter rein renemar schone slaven slavernij term