Transparent
Inloggen
Sluiten

Acronis nieuwe sponsor van Ajax-jeugd

16 juni 2020 16:27 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Acronis nieuwe sponsor van Ajax-jeugd; image source: Pro Shots

Ajax heeft in Acronis een nieuwe sponsor gevonden voor de jeugdopleiding. Dat bevestigt de club via de officiële website. Het techbedrijf zal voor tenminste drie jaar op het shirt van de Ajax-jeugd staan en zal bovendien als ‘Official Cyber Protection Partner’ gaan fungeren.

Commercieel directeur Menno Geelen is blij met de deal met Acronis. "Acronis is wereldwijd marktleider en een techbedrijf dat op meerdere manieren gaat bijdragen aan onze groeiambitie", aldus Geelen. "Ook op ons opleidingscentrum 'De Toekomst' gaan we hun kennis en producten inzetten én we gaan ze als nieuwe naam prominent op het shirt van de Ajax-jeugd terugzien. Een partner waarvan we dus met volle overgave kunnen zeggen: for the future!"

Edwin van der Sar kan zich daar alleen maar bij aansluiten. "Data en innovatie worden steeds belangrijker voor Ajax, zowel op het veld als daarbuiten. Dat geldt ook voor de beveiliging van de gegevens en het waarborgen van privacy", zo geeft hij aan. "Met Acronis hebben we een betrouwbare en kundige partner die onze data opslaat, toegankelijk maakt en beveiligt. Dat gaan ze voor ons doen op sportpark de Toekomst, maar ook in de Johan Cruijff ArenA en bij onze voetbalgerelateerde en zakelijke activiteiten in het buitenland."

Meer op Ajax.nl




Tags

acronis sponsor geelen techbedrijf arena beveiliging beveiligt cyber daarbuiten future groeiambitie innovatie kundige marktleider opleidingscentrum opslaat overgave privacy producten prominent protection sar terugzien toegankelijk voetbalgerelateerde waarborgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Welkom Acronis, dankjewel voor sponsoring van onze Ajax jeugd.
+1/-0

3 jaar geleden
Wat is er gebeurd met ABN Amro? Liep het contract af?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht