Transparent
Inloggen
Sluiten

Acronis nieuwe sponsor van Ajax-jeugd

16 juni 2020 16:27 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Acronis nieuwe sponsor van Ajax-jeugd; image source: Pro Shots

Ajax heeft in Acronis een nieuwe sponsor gevonden voor de jeugdopleiding. Dat bevestigt de club via de officiële website. Het techbedrijf zal voor tenminste drie jaar op het shirt van de Ajax-jeugd staan en zal bovendien als ‘Official Cyber Protection Partner’ gaan fungeren.

Commercieel directeur Menno Geelen is blij met de deal met Acronis. "Acronis is wereldwijd marktleider en een techbedrijf dat op meerdere manieren gaat bijdragen aan onze groeiambitie", aldus Geelen. "Ook op ons opleidingscentrum 'De Toekomst' gaan we hun kennis en producten inzetten én we gaan ze als nieuwe naam prominent op het shirt van de Ajax-jeugd terugzien. Een partner waarvan we dus met volle overgave kunnen zeggen: for the future!"

Edwin van der Sar kan zich daar alleen maar bij aansluiten. "Data en innovatie worden steeds belangrijker voor Ajax, zowel op het veld als daarbuiten. Dat geldt ook voor de beveiliging van de gegevens en het waarborgen van privacy", zo geeft hij aan. "Met Acronis hebben we een betrouwbare en kundige partner die onze data opslaat, toegankelijk maakt en beveiligt. Dat gaan ze voor ons doen op sportpark de Toekomst, maar ook in de Johan Cruijff ArenA en bij onze voetbalgerelateerde en zakelijke activiteiten in het buitenland."

Meer op Ajax.nl


Tags

acronis sponsor geelen techbedrijf arena beveiliging beveiligt cyber daarbuiten future groeiambitie innovatie kundige marktleider opleidingscentrum opslaat overgave privacy producten prominent protection sar terugzien toegankelijk voetbalgerelateerde waarborgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Welkom Acronis, dankjewel voor sponsoring van onze Ajax jeugd.
+1/-0

4 weken geleden
Wat is er gebeurd met ABN Amro? Liep het contract af?
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.059 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

associatie blank clubman derksen eredivisie fier fundamenteel genee ghana inhoud joost juh koen luigitentorioabc medemens middelmaat nederland nederlanders neres nos ontkerkelijking onzin ophaalt potter rein renemar schone slaven slavernij term