Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Kans op transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid is nihil'

16 juni 2020 08:31 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen: "Kans op transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid is nihil"; image source: Pro Shots

Het lijkt uitgesloten dat Donny van de Beek nog naar Real Madrid gaat vertrekken. Dat gaf Valentijn Driessen maandagavond aan in Veronica Inside. "Het was zo goed als rond en zo goed als zeker, maar ik hoorde nu dat Real Madrid aan het terugkrabbelen is. De kans op Real Madrid is nihil", aldus Driessen. "In feite was alles rond. Het ging alleen nog om de medische keuring."

Driessen ging verder: "Maar het punt is dat Real Madrid een hoop dure spelers heeft en die moeten eerst weg. Daarnaast kost het 300 miljoen euro om het stadion te verbouwen en hebben ze een schuld van 300 miljoen euro. Als zij spelers kopen, moeten ze zeker weten dat zij er direct staan en een meerwaarde hebben. Marketingwijs is het verstandiger om een Pogba of Neymar te nemen, dat soort jongens. Als dit door gaat, is Van de Beek een van de breedte-investeringen. Zij zijn niet meer bereid om 50 miljoen euro te betalen."


Discussieer mee op de forums


Tags

madrid driessen beek breedte feite keuring marketingwijs neymar pogba terugkrabbelen veronica verstandiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ah daar is meneer Valentijn Driessen weer. ‘Het was zo goed als rond en zo goed als zeker’. Niets blijkt minder waar te zijn. Wel knap om dezelfde quote te herhalen om vervolgens te zeggen dat de kans nihil is. Die dure spelers waren er al en de verbouwing stond toen ook wel gepland. Misschien was het helemaal niet zo zeker? Mooi nieuws, nu kan Donnie komend jaar nogmaals zijn waarde bewijzen, zich in het Nederlands elftal spelen en een nog grotere transferwaarde opbrengen. Valentijn mag zich gaan richten op de volgende roddel en deze vervolgens zelf weer ontkrachten.
+1/-0

4 weken geleden
Voor Donny zou het zoveel beter zijn om bij Ajax te blijven - niet alleen omdat hij nu gewoon in elke competitie in een situatie komt waar de clubs een tussen seizoen beleven, hij kan ook de echte leider van het team worden. De Ligt is weg, Ziyech is weg, Tadic is langzaam zijn status aan het loslaten, dan blijven Onana en Donny over. Met het vertrek van Ziyech kan hij echt een leider in het team worden qua spel - ik zou het toejuichen!
+1/-0

4 weken geleden
Bij Driessen geldt:
forumillustratie
+2/-0

4 weken geleden
Gewoon nog jaartje blijven, na het EK weg gaan.
+1/-0

4 weken geleden
Ik kan me voorstellen dat je voor het hoogste wil gaan als sportman en dat is Real natuurlijk. Vind het ook prima dat ie dat zou aandurven. Ik denk alleen wel dat bij een club als Real het niet alleen maar gaat om het sportieve, zoals Van der Vaart al zei; "het is een lastige club". De concurrentie is bij Real gigantisch op het middenveld en hij zou daar dan komen als 2e keuze. De trainer wilde Pogba, dat lijkt me geen fijne situatie om te starten bij een nieuwe club. Ik denk dat ie bij United veel meer op zijn plek is qua spel en mentaliteit.

Ik zou ook wachten denk ik. Komend seizoen wordt een raar seizoen met als afsluiting een EK. Dan kun je daarna mooi ergens anders beginnen.
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Valentijn Driessen: 'Kans op treffer van Lucas Moura tegen Ajax is nihil'

Kortom: Donny gaat heel binnenkort tekenen bij Real.
+2/-0

4 weken geleden
Valentijntje heeft weer iets bedacht, altijd geinig
+1/-0

4 weken geleden
Rasvoetballer Donny moet niet naar die poenerige club gaan. Beter nog een jaar, nog een jaar, Donny!
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.059 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

associatie blank clubman derksen eredivisie fier fundamenteel genee ghana inhoud joost juh koen luigitentorioabc medemens middelmaat nederland nederlanders neres nos ontkerkelijking onzin ophaalt potter rein renemar schone slaven slavernij term