Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Klaas Jan Huntelaar met een jaar verlengd

15 juni 2020 18:11 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Contract Klaas Jan Huntelaar met een jaar verlengd; image source: Pro Shots

Klaas Jan Huntelaar zal ook komend seizoen het rood-wit van Ajax gaan dragen. Via de officiële kanalen meldt de club namelijk dat het contract met de ervaren aanvaller met een jaar is verlengd. Huntelaar speelde tot nu toe 243 officiële wedstrijden voor Ajax over twee periodes en wist daarin 151 doelpunten te maken.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars vindt het mooi dat de spits voor een jaar heeft bijgetekend. "Wij wilden Klaas Jan sowieso voor de club behouden en zijn er van overtuigd dat hij ook komend seizoen als speler van waarde kan zijn", aldus Overmars. "Maar ook op andere vlakken, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van talentvolle spitsen zoals Lassina Traoré en Brian Brobbey. We hebben ook gesproken over de toekomst en andere rollen voor hem bij Ajax, daarover praten we in een later stadium verder."

The Hunter geeft ook aan dat hij het liefste bij Ajax door wilde gaan. "Ik zie mezelf niet meer in een ander shirt spelen. Ik voel me fit, kom met plezier naar de club en ik weet zeker dat ik nog een bijdrage kan leveren op het veld", zegt hij daarover. "Maar ik weet dat mijn rol naarmate de jaren vorderen verandert. Daar heb ik de afgelopen tijd veel over nagedacht en gesproken met de trainer en met Marc. Uit die gesprekken bleek ook dat Ajax met mij verder wilde. Dat vertrouwen doet me goed. Dus ik ben blij dat we nog een jaar doorgaan."

Meer op Ajax.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

huntelaar overmars bijgetekend brobbey hunter naarmate traore vorderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Wat een held!
+3/-0

4 weken geleden
Mooi dat hij blijft.
Echte spitsen heeft Ajax niet. Alleen Huntelaar.
Brobbey en Traoré kunnen talentvol zijn maar zolang ze dat niet in Ajax 1 hebben laten zien over een langere periode is het geen luxe dat zelfs een 37-jarige nog een jaartje door mag.
+2/-0

4 weken geleden
Wat een heerlijk nieuws - hij gaat nog een grote worden buiten het veld als hij lang genoeg de tijd neemt. Ajax moet hem alle mogelijkheden geven en zo lang mogelijk aan zich binden voor de toekomst. Wat een top gozer.
+1/-0

4 weken geleden
Echte Ajacied en superprof.
37 jaar en nog steeds zo hongerig als een jonge hond.
Super voorbeeld voor de jeugd
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Hij is en blijft een fenomeen en verdiend alle lof ,maar toch niet meer goed genoeg als eerste spits bij Ajax, jaren zijn ook bij hem gaan tellen en is echt niet meer snel genoeg voor topwedstrijden .
Ik denk dat Marc Overmars nog steeds een goede spits moet zoeken ,die er meteen staat en laat dan Hunter ,Brobbey en Traoré het maar uitvechten wie de 2e spits mag worden, maar op dit moment vindt ik geen van drieën goed genoeg om als eerst spits te zijn bij Ajax 1.
+1/-0

4 weken geleden
Prachtig nieuws, dit is nou een ECHTE Ajacied! Een speler die medeteamgenoten op scherp kan zetten als het jeugdige nonchalance toeslaat. Een speler die je kan opstellen als spits maar ook prima kan gebruiken als breekijzer. Ik zou zeggen, laat Huntelaar komend seizoen zijn carrière afsluiten, dan kunnen we Suarez volgend seizoen bij Ajax laten ‘afbouwen’.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ik begrijp je enthousiasme wel ,maar afbouwen doe je in niet bij Ajax 1 ,daar doe je aan opbouwen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Eens! Vandaar dat ik ‘afbouwen’ tussen aanhalingstekens heb gezet. Uiteindelijk blijf ik erbij dat de beste moet spelen. Dan maakt het mij niet uit of ie 16, 25 of 34 is.
+1/-0

4 weken geleden
Geweldig dat de Hunter nog een jaar blijft.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.059 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

associatie blank clubman derksen eredivisie fier fundamenteel genee ghana inhoud joost juh koen luigitentorioabc medemens middelmaat nederland nederlanders neres nos ontkerkelijking onzin ophaalt potter rein renemar schone slaven slavernij term