Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ryan Gravenberch moet komend seizoen een vooraanstaande rol gaan spelen'

9 juni 2020 09:41 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ryan Gravenberch moet komend seizoen een vooraanstaande rol gaan spelen"; image source: Pro Shots

Ryan Gravenberch kan komend seizoen bij Ajax rekenen op een plek op het middenveld. Dat meldt Voetbal International. Het toptalent dient zijn contract dan wel te verlengen, aangezien zijn huidige verbintenis over een jaar afloopt. Gravenberch kan rekenen op veel vertrouwen van de trainers en moet komend seizoen een vooraanstaande rol gaan spelen.

Meer op VI.nl




Tags

gravenberch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dan moet ie het wel echt gaan laten zien. Ik verwachtte een hoop na al die berichten over dat ie HET talent zou zijn in de opleiding, maar vond hem niet erg overtuigen in de wedstrijden dat ie mee mocht doen. Vooral zijn fysiek en handelingssnelheid viel me tegen. Hij is pas 18 dus dat fysieke kan nog komen, maar verloor regelmatig de bal op een gevaarlijke plek omdat ie simpel opzij werd gezet.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zie wel bepaalde potentie, maar ik heb nog niet veel van hem gezien op het veld. Uiteraard een aantal mooie en belangrijke goals. Hij zal zich volgend jaar echt moeten laten zien voor een basisplaats, vind ik. Bizar dat er zoveel wordt gesteggeld over zijn contract overigens. De beste man heeft vorig (te) veel wedstrijden gespeeld, dus genoeg perspectief voor hem lijkt me.
+1/-0

3 jaar geleden
Heeft nog niets laten zien en loopt al met een arrogante kop rond. Helaas weet je dan al hoe laat 't is: dat wordt een tweede Kluivert, Bazoer, you name it. Jongens als De Ligt en Frenkie de Jong lieten ten eerste heel veel meer zien, maar konden zich ook normaal opstellen. Met zo'n combinatie kom je er dus wel.
Maar goed, hoop dat ik 't verkeerd zie en Ryan zich anders gaat opstellen volgend jaar en ook echt voetbal gaat laten zien. Het feit dat meneer voorlopig weigert te verlengen, is geen goed voorteken.
+2/-0

3 jaar geleden
Belachelijke voorwaarde, daarvoor heeft ie te weinig laten zien.
+1/-1

3 jaar geleden
Lekker afscheid van nemen, nu al teveel gedoe voor iemand die nog niks heeft laten zien.
+3/-1

dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
Moet gewoon zijn kans krijgen, Frank Rijkaard speelde bij aanvang van zijn carrière ook niet foutloos. Ik vind dat Ten Hag hem ook raar gebracht heeft, liet hem debuteren bij een 3-0 achterstand tegen PSV en toen mocht hij het hele seizoen niet meer meedoen... Hij kwam weer in beeld toen zo ongeveer iedereen geblesseerd was. Maar goed we gaan het zien.
+1/-0

3 jaar geleden
Aan de bestuurstafel wordt beslist of hij een basisplaats moet krijgen.
Is het lot hem goed geschikt ?
Lijkt me beter dat de speler op het veld laat zien dat hij een kans verdient.
Dat heeft hij tot nu toe nog niet laten zien.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik heb hem gezien ,gehoord en hij moet eerst verlengen. Ajax moet bijna smeken om met zoete woorden en een basis plaats beloven aan een speler die zich gek laat maken door zijn zaakwaarnemer . Als ik Gravenberch zou zijn zou ik verlengen en allen die Ajax lief heeft een poepie laten ruiken
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos