Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United meldt zich komende week voor Donny van de Beek'

6 juni 2020 23:17 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Manchester United meldt zich komende week voor Donny van de Beek"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Manchester United zich deze week zal melden voor Donny van de Beek. De Engelse grootmacht hoopt daarmee Real Madrid af te troeven. De Spanjaarden hadden al een akkoord met zowel Ajax als Van de Beek zelf, maar willen vanwege de coronacrisis voorlopig geen transfers doen. Manchester United hoopt van die situatie te profiteren. Afgelopen week informeerden ze al naar de international van het Nederlands elftal.

Ook Juventus zou op de loer liggen voor de middenvelder. Volgens De Telegraaf zou Real Madrid nog steeds de beste papieren hebben, omdat alleen een medische keuring nog tussen een vertrek naar Spanje zat. Ze zullen dan echter wel door moeten pakken. Het management van Van de Beek wilde niet reageren.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

beek madrid telegraaf coronacrisis informeerden juventus keuring loer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
JAMMER JAMMER JAMMER minimaal 65 miljoen enzv
+1/-0

3 jaar geleden
Wachten wachten wachten op Real Madrid ?
Willen ze hem voor het volgend seizoen of niet. Ja of Nee.
Lijkt me toch geen moeilijke vraag.
Ajax moet een dead line stellen en aangeven dat MU belangstelling heeft.
De Engelse clubs kunnen er trouwens ook wat van.
Dat duurt en duurt ook vaak tot de laatste dagen voor sluiting van de transferperiode.
Ajax is dan vaak genoeg de dube geworden van het gehannes van die zogenaamde topclubs en menen dan in aller haast nog een, daardoor vaak, miskoop te moeten doen.
Het risico daarop nemen is blijkbaar voor V.d. Sar en Overmars altijd nog beter dan helemaal niets doen. De supporters moeten toch op hun wenken bediend worden? Totale onzin.
+1/-0

3 jaar geleden
Clubs als Real en United, top 3 rijkste clubs van de wereld laten betalen voor Donny. En dik ook.

Ben benieuwd of Donny ook een transfersom in zijn contract heeft en voor hoeveel. Zoja, dan moet Ajax zich aan die afspraak houden. Zo niet, zou ik aan United of real 70 + vragen.

Hij scoort voor een middenvelder veel en ook op CL niveau.

Is super jong, Oranje international.

70 miljoen anders niet.
+1/-0

3 jaar geleden
We raken er aangewend, het is nou eenmaal zo Ajax is koploper zeg maar kampioen in de belangstelling staan van spelers is, die een transfer willen en er over denken om het dit seizoen nog te willen doen. Het is bijzonder triest maar alles went De directie krijgt het nog heel zwaar.maar zal sterk uit de strijd komen die eigenlijk op het veld
uitgevochten moet worden.
+1/-0

3 jaar geleden
Nou als ik Davy was ging ik lekker genieten bij united ipv van balen bij real
+3/-0

3 jaar geleden
Clubs gaan voorlopig nog helemaal niemand halen, gezien de financiele onzekerheden, vooral ManU niet met z'n schulden. Maar ja de kranten moeten vol. Hoe gaat van den Beek z'n zaakwaarnemer of ManU dat doen met die 2 weken quarantaine in de UK ? UK is ook hier nog code oranje voorlopig.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik las laatst iets over een toffe nieuwe uitvinding; telefonie. Schijnt zelfs dat je tegenwoordig kunt "videobellen". Dan zie je elkaar wel, en kun je met elkaar praten, zonder fysiek bij elkaar te zijn. Misschien dat ze daar in hebben geïnvesteerd. ;-)
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal