Transparent
Inloggen
Sluiten

Mitchell van der Gaag bereikt overeenstemming over nieuw contract bij Ajax

5 juni 2020 13:48 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Mitchell van der Gaag bereikt overeenstemming over nieuw contract bij Ajax; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Ajax dat Michell van der Gaag nog langer voor de club behouden zal blijven. De trainer van Jong Ajax had nog een contract voor een jaar, maar zal een contract gaan tekenen tot de zomer van 2023. Afgelopen zomer nam hij het stokje over van Michael Reiziger, die als assistent naar het eerste elftal vertrok.

In een reactie geeft Van der Gaag aan blij te zijn met zijn nieuwe contract en het vertrouwen dat de club daarmee in hem uitspreekt. "Helaas heb ik mijn 1e seizoen bij Ajax als gevolg van het coronavirus niet af kunnen maken. Maar ondanks dat heb ik in de ontwikkeling van de spelers en de resultaten die we boekten veel aanknopingspunten gezien voor volgend seizoen", zo geeft hij aan. "Ik kijk ernaar uit de draad weer op te pakken met het team, en zo veel mogelijk spelers verder klaar te stomen voor het eerste elftal."

Ook directeur voetbalzaken Marc Overmars is blij dat Van der Gaag langer bij Ajax zal blijven. "Mitchell doet het heel erg goed, vandaar dit nieuwe en langere contract. Hij is talentvol en ook ervaren. Een hoofdtrainer van Jong Ajax moet oog hebben voor de verdere ontwikkeling en doorstroming van jeugdspelers richting ons eerste elftal", zegt hij daarover. "Maar hij is ook afhankelijk van het eerste elftal. Daarnaast wil Jong Ajax goed presteren in de Keuken Kampioen Divisie. Mitchell heeft afgelopen seizoen laten zien dat hij met al die zaken erg goed om kan gaan. Dit nieuwe contract heeft hij verdiend, wij zijn erg tevreden over hem."

Meer op Ajax.nl


Tags

jong boekten coronavirus michael michell overmars reiziger stokje talentvol uitspreekt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Hij doet het goed ik heb het idee dat hij ook potentie heeft om straks het stokje over te nemen van ten Hag.
Hij kent ook de jonge jongens, is altijd makkelijk.
+1/-0

2 maanden geleden
Gezien zijn achtergrond durft hij in zichzelf te investeren en is het een liefhebber. Hij durft rond te kijken en zijn blik te verruimen. Als daarbij Overmars en V.d. Sar zo overtuigd zijn van zijn mogelijkheden en hij mij geen hopper lijkt dan is dit alleen maar mooi voor de komende jaren voor het tweede team en indirect voor het eerste team en dus voor de toekomst van ons aller Ajax.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.061 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

beek beroepsvoetbal bertje chelsea clubman derksen everton fier genee genegeerd getafe hoofdprijzen jong joost keizer koen kudus luigitentorioabc nederland neres nouri ontkerkelijking rechtshalf renemar routine schipahoy schone spur utd valencia