Transparent
Inloggen
Sluiten

Visa weerhoudt Uche van interland; snelle transfer naar Ajax van de baan?

20 augustus 2003 08:50

Verslaggever: RvN

Kalu Uche zal woensdagavond niet mee kunnen spelen in de interland van Nigeria tegen Japan. De aanvaller kreeg niet de benodigde Visa om via Engeland naar Japan te mogen afreizen. Er circuleren overigens diverse berichten over Kalu Uche, die danwel in Nigeria danwel in Amsterdam zou verblijven. Volgens het Afrikaanse Allafrica zouden er in het geheim onderhandelingen plaatsvinden en zou een transfer aanstaande zijn. In de papieren uitgave van Voetbal International bevestigde Van Eijden dat er met de Poolse club is onderhandeld. Hij zei echter dat het transferbedrag dat de Poolse club dusdanig hoog is, dat Ajax een transfer in deze transferperiode uit het hoofd heeft gezet. Hij sluit niet uit dat er in de winterstop alsnog zaken gedaan kunnen worden.

Meer op




Tags

uche visa baan japan kalu nigeria weerhoudt allafrica benodigde circuleren eijden engeland transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos