Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Paris Saint-Germain geïnteresseerd in Sergiño Dest'

31 mei 2020 23:30 - France Football
Foto: Pro Shots

"Ook Paris Saint-Germain geïnteresseerd in Sergiño Dest"; image source: Pro Shots

France Football weet te melden dat ook Paris Saint-Germain interesse heeft in Sergiño Dest. De Franse grootmacht is op zoek naar een nieuwe rechtsback aangezien Belgisch international Thomas Meunier een aflopend contract heeft. PSG heeft al gesprekken gevoerd met het management van de verdediger, maar er is nog geen bod uitgebracht bij Ajax. Eerder werd Dest ook al gelinkt aan een overstap naar Bayern München en Barcelona.

Meer op France Football




Tags

dest barcelona bayern meunier psg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wat ik niet begrijp is het feit dat Sergino nu al Ajax wil verlaten? Je zou zelf toch als voetballer en persoon in een vertrouwde omgeving verder willen rijpen voordat je de volgende stap zet. Legio voorbeelden van jonge spelers die gewoonweg te vroeg zijn vertrokken. Sergino, ik wens je veel wijsheid en succes toe.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik denk dat Sergino maar even moet bellen met Gregory en hem moet vragen hoe leuk het is om voor PSG uit te komen. Je moet echt op de top van je kunnen zijn om hier constant in de basis te spelen en Sergino zal geen kansen krijgen om fouten te maken. Zoals ik al eerder aangaf, ik denk dat Ajax genoeg opties heeft om zijn vertrek in te vullen, dus als hij weg wilt en we kunnen de juiste prijs krijgen - ga dan maar.
+1/-0

3 jaar geleden
Jong, CL ervaring, International voor zijn land, geweldige drive.
Daar heeft normaal gesproken iedere topclub belangstelling voor.
Maar als ik hem was zou ik nog een jaartje rijpen bij Ajax.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht