Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Ook PSG en Dortmund informeerden naar Sergiño Dest, alleen Bayern concreet'

17 mei 2020 16:22 - Twitter Mike Verweij
Foto: Pro Shots

Mike Verweij: "Ook PSG en Dortmund informeerden naar Sergiño Dest, alleen Bayern concreet"; image source: Pro Shots

Sergiño Dest staat volop in de belangstelling. Dat meldt Ajax-watcher Mike Verweij via Twitter. Naast Bayern München en FC Barcelona hebben ook Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund geïnformeerd bij de zaakwaarnemer van de rechtsback. Bayern München zou echter als enige club concreet voor Dest zijn. De verdediger ligt nog tot 2022 onder contract bij Ajax.


Discussieer mee op de forums


Tags

bayern dest dortmund verweij informeerden psg barcelona

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Toch bijzonder in mijn ogen. Aanvallend niets laten zien en verdedigend vaak te laat, fysiek ook niet de sterkste.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik denk inmiddels dat wij (supporters) het echt verkeerd zien inderdaad.
Voor Mazraoui komt niemand, en voor Dest staan ze in de rij.

Dat zegt niets over Dest en Mazraoui, maar misschien wel veel meer over ons ;-)
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik begin me af te vragen of de interesse niet mede is ingegeven door commerciele overwegingen. Dest is international van de VS, dat is een grote markt die nog groeiende is. Hij werd ook met vrij veel bombarie 'binnengehaald' toen hij voor de VS koos.

Exposure in de VS is nog steeds goud waard. Als er dan een speler in Europa lijkt te kunnen slagen (CL ervaring, regelmatig basisspeler, leek zelfs even de basis backs van het gouden CL-seizoen 18/19 te doen vergeten) dan wil je daar wel een iets groter risico op nemen dan wanneer hij alleen aandacht in Albanie voor je genereert.

In Duitsland zijn ze overigens altijd wel fan van spelers uit de VS. Oorspronkelijk vaak kinderen van militairen die daar in de jeugdopleiding lopen/liepen. Nu Pulisic en Reyna bijv.
+1/-0

3 maanden geleden
Dest mag van mij verkocht worden. Sorry. Maar dat zegt mijn intuïtie. Ik zie veel liever Mazraoui groeien en sterker worden en steeds meer een leider worden van dit elftal. Ook voor de camera heb ik van hem genoten. Bepaalde rust. En hij heeft zich bewezen op Int niveau tegen de besten: Bayern, Benfica, Real, Tottenham, Chelsea.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Sowieso, spelers die nu al (naar verluidt) roepen dat ze weg willen moet je eigenlijk ook niet willen houden vind ik. Hij heeft net een half seizoen Eredivisie in de benen, wat moet je dan bij Bayern? Blijf dan lekker hier, speel je vast in de basis en ga dan een stap hogerop. Als Ajax zijnde moet je hier niet te rouwig om zijn, je hebt Mazraoui nog die meer dan prima voldoet en 20 miljoen voor een back die nog niets constants/over meerdere seizoenen heeft laten zien is natuurlijk een pracht bedrag.
Als je dan de geruchten leest dat de linksback van Oranje en aanvoerder van psv voor iets van 15 miljoen weg zou mogen, dan denk ik dat dit een prima deal zou zijn.
+1/-0

nieuws-redacteur 3 maanden geleden
Sergino moet nog heel veel leren. Verdedigend doet hij maar wat en zijn moment van diepte kiezen is vaak verkeerd. Daarnaast is hij veel minder snel als dat het voor veel mensen lijkt.
Maar hij is wel een type Alves, Lahm. Lees: type. Bij lange na niet dat niveau natuurlijk maar wel dat type. Als je dan bij Ajax veel speelt dan hebben clubs als Bayern en Barca interesse.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

anthony basten beek blind donvito fier gerald gotze gravenbergh hag koen kruizen marin martinez neres onana passeren potter promes renemar rijkaard rondlopen schone schuurs suarez tadic uitstraling vanenburg vossen ziyech