Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil 20 miljoen euro voor Sergiño Dest'

17 mei 2020 10:22 - Diario Sport
Foto: Pro Shots

"Ajax wil 20 miljoen euro voor Sergiño Dest"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Diario Sport verlangt Ajax 20 miljoen euro voor Sergiño Dest. Ondanks dat zijn zaakwaarnemer tegenover De Telegraaf nog ontkende dat er concrete interesse voor de rechtsback was, staat Dest op voor de voorpagina van verschillende Spaanse kranten. De international van de Verenigde Staten moet Nélson Semedo opvolgen, die lijkt te vertrekken bij Barcelona.

Afgelopen winter bracht Bayern München nog een bod uit van 20 miljoen euro, maar dat werd geweigerd. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wilde toen 30 miljoen euro hebben, zo meldde De Telegraaf.


Discussieer mee op de forums


Tags

dest telegraaf barcelona bayern diario geweigerd nelson ontkende overmars semedo voorpagina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Koopje.
Gezien er geen club is die veel kan of wil uitgeven in deze tijd, had ik ingezet op 35 miljoen.
Dan maar zien waar je op uitkomt.
Met deze vraagprijs mag je hopen op 15 miljoen uit te komen.
+1/-0

reactie verwijderd

3 weken geleden
minimaal 30 miljoen ook al is zijn er moeilijke tijden anders houden en dan maar wachten op 40 miljoen
+1/-0

3 weken geleden
Ajax moet gewoon rustig afwachten. Het mogelijke budget voor topclubs is zeer afhankelijk van het wel of niet uitspelen van de competitie en plaatsing in de CL. Ajax begint pas in september, geen reden om nu met haast spelers te verkopen voor een gereduceerd tarief. Misschien zal deze zomer geen spelers gekocht worden voor meer dan 100 miljoen euro, maar is juist het caliber Dest interessant omdat 25 miljoen euro wel binnen de budgetmogelijkheden vallen. Zet de zaakwaarnemer van Dest maar rustig in de wachtkamer, walgelijke personen.
+2/-0

reactie verwijderd


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.067 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bah bedreiging bevolking chelsea china correctie dwtk fier gedeeltes hersenspinsels houder irak iran kernkoppen kernwapens koen kremlin luigitentorioabc mond navo nederland potter rusland schijt snowden tijdreizen vage valbommen vetorecht volkel