Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verdeeldheid binnen selectie over inleveren salaris'

15 mei 2020 22:37 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Verdeeldheid binnen selectie over inleveren salaris"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat er nog geen akkoord is tussen Ajax en de spelersgroep over het inleveren van salaris. Een deel zou van de spelers zou bereid zijn om in te leveren, een ander deel onder verboud en een aantal sleutelspelers willen op advies van hun agenten nog helemaal geen gebaar maken. Zij willen de komende maanden inclusief de transferperiode afwachten. Drie direct betrokken zaakwaarnemers hebben dit bevestigd tegenover het AD.

De discussie komt volgens het AD ook omdat Ajax financieel kerngezond is. Ajax zou qua absolute cijfers dan ook veel meer moeten inleveren als alle clubs percentueel evenveel salaris afstaan.

Meer op AD.nl
Tags

verdeeldheid agenten kerngezond percentueel verboud

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Houd dit toch aub binnenskamers. Waarom moeten de zaakwaarnemers de pers beantwoorden, er heeft niemand iets mee te maken.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het begrip clubliefde is dus echt uiterst relatief.
Als seizoenkaarthouder had ik hier eerder aangegeven dat ik geen compensatie hoef.
En er zijn er meer die er zo over denken.
Dat spelers met torenhoge salarissen zich dan zo laten kennen, schande.
+2/-0

1 jaar geleden
Dit komt dus duidelijk vanuit de zaakwaarnemers die hiermee mogelijke transfers af willen dwingen, aangezien dat de enige manier zal zijn om kosten te drukken als er geen verlaging kan komen. Er was een duidelijk signaal vanuit de spelersgroep dat ze hiertoe bereid waren. Laat nog maar eens zien dat zaakwaarnemers de parasieten van de voetbal wereld zijn - zo snel mogelijk een constructie bedenken om van deze mensen af te komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Zaakwaarnemers zijn echt de gezwellen van het voetbal.
+1/-0Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.773 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvult afslaan alvarez antony bag blind brobbey elsimao feyenoord fier hag haller jeroene joe jong klaiber knip koen kudus labyad magallan marin martinez mazraoui neres overmars pasveer sanchez tadic tagliafico