Transparent
Inloggen
Sluiten

Sven Botman zet handtekening onder nieuw contract

15 mei 2020 16:30 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Sven Botman zet handtekening onder nieuw contract; image source: Pro Shots

Sven Botman heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Ajax. Dat meldt de club via de officiële website. De verdediger bereikte eerder al een akkoord over een contractverlenging tot de zomer van 2023 en heeft nu ook daadwerkelijk getekend. Het oorspronkelijke contract zou in 2022 aflopen.

Afgelopen seizoen speelde de jeugdinternational op huurbasis voor sc Heerenveen.

Meer op Ajax.nl


Tags

botman bereikte heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden (gewijzigd)
Goeie zaak! Eigen jeugd met minimaal eredivisie niveau moet je intern de kans geven, nog eens uitlenen kan altijd nog.

Nu hebben we wel vrij veel cv´s: blind, botman, alvarez, magalan, veltman, schuurs, martinez, pierie.
Ik hoop dat we het nieuwe seizoen beginnen met Blind, Alvarez, Botman, Schuurs. Veltman definitief rechtsback, Martinez definitief middenvelder of linksback opvolger nico. Magalan als 5e keuze achter de hand of verkopen, Pierie verhuren want die zit op een leeftijd dat als hij niet speelt hij hopeloos achterblijft op generatiegenoten. Ik zie het er nog niet in, vind hem vanaf het moment dat hij bij Heerenveen werd geinterviewd over een mogelijke overgang al onverklaarbaar zelfverzekerd.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aandoen allereerst arrest barcelona basten betweter boa bosman chelsea donvito dortmund dubbelop dwtk fier gengar gotze koen luigitentorioabc milan natuur nederland onzin potter rechter regeltjes rijkaard schudden shakur smiley uitstraling