Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Supporters Delegatie: 'Zie af van compensatie'

11 mei 2020 21:20 - Ajax Life
Foto: Pro Shots

Ajax Supporters Delegatie: "Zie af van compensatie"; image source: Pro Shots

De Supportersvereniging Ajax meldt dat alle Ajacieden met een seizoenkaart voor afgelopen seizoen en de kopers van losse kaartjes dinsdag een mail van de club ontvangen met verschillende opties van compensatie voor de gemiste wedstrijden. Gekozen kan worden dat afgezien wordt van compensatie of dat je 15 procent terugkrijgt van je seizoenkaart. Supporters in het bezit van losse kaartjes kunnen het volledige bedrag terugkrijgen. De Telegraaf voegt daar aan toe dat ook gekozen kan worden om het compensatiebedrag te gebruiken voor een nieuwe seizoenkaart, merchandise of losse tickets.

De Ajax Supporters Delegatie bestaande uit AFCA Supportersclub, SV Ajax, Supportershome en diverse afgevaardigden van de F-side roepen echter op af te zien van compensatie.

Meer op Ajax Life
Tags

delegatie seizoenkaart afca afgezien compensatiebedrag kopers merchandise side supportersclub supportershome supportersvereniging telegraaf terugkrijgen terugkrijgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
benieuwd hoeveel van de 40.000 seizoenskaart houders afzien van compensatie.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik denk dat velen zullen afzien van compensatie en de club zullen steunen als echte supporters, behalve die mensen die het financieel ontzettend moeilijk hebben en alle touwtjes aan elkaar moeten knopen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik zie af van compensatie en hoop daarmee de club te steunen, hoe klein het bedrag ook is.
Bij mijn sportschool doe ik precies het zelfde.
Het geld was toch al uitgegeven.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Heel netjes en uiteindelijk beter voor iedereen. Zou toch wat zijn als bijv. de helft van de horeca en andere branches failliet gaan. Dan wordt het erg druk op de terrassen als alles weer toegestaan is. Al heb ik er alle begrip voor als je werkloos bent door deze crisis en dan wel voor compensatie kiest.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik zie af van de compensatie, maar de kaarten die ik voor een collega en zijn kinderen heb gekocht zou hij graag terug willen. Voor hem is dat weer 172 euro.

Zou mooi zijn als iedere seizoenskaart houder er van af ziet als de financiën het natuurlijk toelaten. Voor de losse kaarten zal het voor de meeste een andere verhaal zijn denk ik.
+1/-1

4 jaar geleden
Heel eerlijk, ik heb er een dubbel gevoel bij. Ik heb al -tig jaar een dure seizoenskaart en zit als ZZPer nu al een paar maanden zonder inkomen dus kan elke cent goed gebruiken. Dan is 80-90 euro toch een paar tassen met boodschappen. Heeft niets te maken met je club trouw willen zijn, ik wil ook graag de huur kunnen betalen. Overigens krijg je dat geld pas terug als je in de shop een artikel koopt of straks je seizoenskaart verlengt, dus écht helemaal terug krijg je het nooit.
Daarnaast heb ik de afgelopen jaren nou ook niet altijd het idee gehad dat er zo'n rekening gehouden werd met trouwe seizoenskaarthouders. Elk jaar prijsverhogingen na soms schandalig slechte seizoenen. Dure kaarten voor Europese wedstrijden, eten/drinken wat binnen in het stadion structureel verhoogd wordt en inmiddels op een niveau zit wat nog boven het Leidseplein ligt. En dan kun je zeggen 'je hoeft het allemaal niet te kopen', maar als er voor 200 miljoen aan spelers verkocht wordt dan was het leuk geweest als seizoenskaarthouders ook eens een verlaging hadden gezien. Om maar een voorbeeld te noemen. Dus ik vind het persoonlijk best een lastige!
+2/-0

4 jaar geleden
Ik heb het nog eens overwogen maar vraag compensatie. Je krijgt in feite maar de helft terug van waar je recht op hebt. Stel je seizoenkaart kost 500 euro. 500 Euro gedeeld door 17 wedstrijden en dan vermenigvuldigen met nog te spelen wedstrijden (5) dan zit je op 147 euro. Het geld wat nu aangeboden word om terug te betalen, in de vorm van een voucher, is 74 euro. Dan denk ik leveren de directie en spelers ook 50% in van hun verdiende salaris? Gaan er straks weer miljoenen uitgegeven worden aan spelers en dergelijke? Het is tijd voor een omslag in heel de voetbalwereld, niet alleen in Nederland. Verder is het jammer dat je niet het geld krijgt gestort op je rekening want dan had ik het een op een door kunnen storten naar een goed doel. Nu zal ik wat Ajax spullen kopen voor dat bedrag en ook weggeven aan mensen die het graag willen maar niet kunnen betalen. Iedereen veel succes met kiezen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao engeland excelsior farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki koeman kroes linksbuiten medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic tegengoals traore weghorst wijndal