Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Ryan Gravenberch nog altijd niet akkoord over nieuw contract'

11 mei 2020 16:03 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax en Ryan Gravenberch nog altijd niet akkoord over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Ajax en Ryan Gravenberch nog altijd geen akkoord hebben bereikt over een nieuw contract. De middenvelder ligt nog tot 2021 vast in Amsterdam en eerdere gesprekken brachten tot nu toe niet het gewenste resultaat. Indien Gravenberch zijn contract niet verlengd zal hij deze zomer verkocht moeten worden indien Ajax nog iets aan hem wil verdienen.

Enkele Europese topclubs willen de middenvelder graag overnemen, maar VI meldt dat de gesprekken over een nieuw contract binnenkort zeer waarschijnlijk hervat gaan worden.

Meer op VI.nl




Tags

gravenberch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Deze jongen straalt alleen misplaatste arrogantie uit. Hij zou Ajax op zijn blote knieën moeten danken voor de kansen die hij inmiddels heeft gehad. Het is zeker niet zo dat hij al heeft bewezen dat hij recht heeft op een basisplaats, maar waarschijnlijk vraagt hij wel een basisplaatssalaris, laat hem Bazoer maar even bellen hoe zoiets vaak afloopt. Je krijgt alleen een grote-jongen salaris als je dat kan afdwingen.
+4/-0

3 jaar geleden
Het zou ook een wereldwonder zijn als hij al een akkoord zou hebben want hij heeft Riola als zaakwaarnemer. Die is al aan het uitrekenen hoeveel lires hij hier aan kan verdienen.
+2/-0

3 jaar geleden
Heel snel afscheid van nemen dan. Nooit meer als club laten gijzelen door Raiola. Heeft ook echt nog niet veel laten zien wat hem een topper gaat makenl
Niet tekenen is vertrekken en ergens in Italië gaan banken. Met dit soort spelers winnen we de oorlog niet.
+2/-0

dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
Ach zo goed is tie niet, geen Davids, Reiziger, De Boer et cetera..... Weet ie zelf ook wel.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik kan het alleen maar beamen wat mijn voorgangers hebben geschreven, hij heeft nog helemaal niets laten zien in het eerste, alleen maar ballen breed en terug, als ze hem in het buitenland kunnen slijten ,dan een grote strik erom en bedanken voor bewezen diensten en dan hoop ik voor hem dat hij dan toch de kans krijgt om verder te groeien, wat je helaas niet krijgt.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Eigenlijk weet je al hoe dit afloopt met Raiola als zaakwaarnemer. Tel daar bij op dat Ryan nog niet enig verschil heeft kunnen maken in de wedstrijden waarin hij mee deed en dan weet je dat hij in Italië ergens de bank warm gaat houden.
+1/-0

3 jaar geleden
Nou dat is dan jammer. Je kan vast ergens in Italië tekenen. Ik zou zeggen gewoon doen. Tot nu toe nog weinig gezien van hem wat mij opvalt
+1/-0

3 jaar geleden
Die zien we over 3 a 4 jaar terug bij een Ado of Nac ofzo. Als hij nu vertrekt verzuipt hij in Spaghettiland en mag hij blij zijn dat hij in de Serie B of C een balletje mag trappen. En Ratje Riola lacht in zijn vuistje. Weer ettelijke miljoenen uit de voetbalwereld gezogen. Die man is dodelijk voor carierres.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht