Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico: 'We hebben met de directie gesproken over onze salarissen'

5 mei 2020 15:04 - Le Monde
Foto: Pro Shots

Nicolás Tagliafico: "We hebben met de directie gesproken over onze salarissen"; image source: Pro Shots

De selectie van Ajax heeft al afspraken gemaakt met de directie over de salarissen. Dat geeft Nicolás Tagliafico aan in gesprek met het Franse Le Monde. "Ajax heeft het voordeel dat het uitstekend wordt geleid met een langetermijnvisie. De spelers worden goed verkocht en daarom is de club economisch stabiel", aldus Tagliafico. "Voorlopig veranderen onze salarissen niet, maar we zijn overeengekomen dat deze met een bepaald percentage worden verlaagd als de situatie langer blijft duren."

Meer op Le Monde




Tags

tagliafico economisch langetermijnvisie monde verlaagd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dat vindt ik behoorlijk gul van Ajax, één van de weinige, ik mag hopen dat ze er gauw wat voor moeten doen voor die gulzigheid en dat ze ook gul zijn tegen Ajax betreffende een langer verblijf ,in ieder geval voor 2020/2021.
+2/-0

reactie verwijderd

3 jaar geleden
Hoe je het ook wendt of keert er moet een nieuw team opgebouwd worden.
Dat het de basis nog zo lang, 3 jaar, is lang voor een club als Ajax, bij elkaar heeft weten te houden, gezien de aasgieren uit de grote voetballanden, is een prestatie van Ajax op zich. Dat er daarbij, zelfs Europees, nog zulke resultaten zijn geboekt, petje af. Dit mag je echter niet verwachten normaal gesproken. Dat was al uniek.
+3/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afwijzing balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao dest elsimao engeland excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht