Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco Timmer: 'Heerenveen doet er alles aan om Klaas Jan Huntelaar binnen te hengelen'

28 april 2020 19:00 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Marco Timmer: "Heerenveen doet er alles aan om Klaas Jan Huntelaar binnen te hengelen"; image source: Pro Shots

Klaas Jan Huntelaar kan zijn loopbaan vervolgen bij sc Heerenveen. Dat meldt Marco Timmer van Voetbal International. "Ik heb het idee dat hij zelf nog wel een jaar door wil. Ik kan me voorstellen dat je op deze manier afscheid wil nemen van een prachtige carierre", aldus Timmer. "Heerenveen doet er alles aan om hem binnen te hengelen. Hij heeft daar al een prachtige periode gehad. Daar zou ik hem nog wel kunnen zien, maar het is ook de vraag wat hij zelf wil."

Een langer verblijf in Amsterdam is ook zeker nog niet uitgesloten. "Ajax gaat daar binnenkort mee praten", zo geeft Timmer aan. "Het is lastig om aan te geven hoe Ajax daar naar kijkt. Ikzelf zie steeds een heel gedreven Huntelaar. Ik vind dat prachtig om te zien. Hij geeft en brengt nog steeds zoveel energie als in zijn jongste jaren, maar Ajax heeft ook veel talent wat er achter zit.

Meer op VI.nl




Tags

timmer heerenveen huntelaar hengelen carierre

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ajax moet er alles aan doen om hem nog een jaar te behouden. Kwam zijn belofte na om terug te komen, zeikt niet als die niet speelt, heeft er 9 in liggen door invalbeurten, winnaarsmentaliteit ten top. Niet meer de snelste maar altijd scherp voor de goal.
Samen met Lasse binnen Ajax opleiden tot trainer!
+6/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens. Dit is ook echt een speler die je bij Heerenveen nog twee keer pijn zal doen in het komende seizoen. Zo’n speler met een echt Ajax-hart die nog topfit is kan je niet wegsturen.
+4/-0

3 jaar geleden
Ik begrijp er heeeeelemaal niets van als de topscorer van de eredivisie per gespeelde minuten zou moeten vertrekken.
+3/-0

3 jaar geleden
Als Klaas Jan slim is kiest hij zelf voor Heerenveen, daar heeft hij meer kans om minuten en goals te maken dan bij Ajax komend seizoen. Desnoods leggen we hem vast als spitsentrainer na zijn actieve carrière .
+1/-1

 
3 jaar geleden
Als hij alleen voor speelminuten ging speelde hij twee seizoenen geleden al voor Heerenveen. Ajax speelt komend seizoen hoogstwaarschijnlijk weer in de CL en doet het mee voor de landstitel. Lijkt mij een wat leukere uitdaging dan alleen spelen voor een kleine kans voor kwalificatie in de EL? Huntelaar is een topsporter tot in de diepste vezels, die gaat voor het hoogst haalbare: afdwingen van een basisplaats in het eerste van de mooiste club van Nederland, en dat met zoveel mogelijk doelpunten. Alleen de vraag is, gaat hij akkoord met een flinke verlaging van zijn huidige salaris, met het bijkomende risico dat je nog vaker op de bank komt te zitten als vorig jaar? Denk dat Ten Hag hem eerlijk moet aangeven of hij nog deel uit maakt van zijn plannen. Zal hij spelen als hij op dat moment de beste optie is, of kiest hij in zo’n situatie alsnog voor een jeugdspeler die misschien niet zo goed is maar wel kan groeien?
+4/-0

 
3 jaar geleden
"Denk dat Ten Hag hem eerlijk moet aangeven of hij nog deel uit maakt van zijn plannen. Zal hij spelen als hij op dat moment de beste optie is, of kiest hij in zo’n situatie alsnog voor een jeugdspeler die misschien niet zo goed is maar wel kan groeien?"

Ik denk dat daar de crux zit. Hij is al wat gezakt in de rangorde. Eerst was ie 2e spits achter Dolberg, toen 1e spits behalve in de Champions League. Nu kiest Ten Hag bijna altijd voor Tadic als spits en die is nooit geblesseerd en wordt ook zelden gewisseld. Hooguit dat ie tijdens de wedstrijd verhuist naar de vleugel.
Ik vind wel dat als de stand het toelaat er altijd een jeugdspeler in moet om ervaring op te doen, dus dan zou Huntelaar alleen als 'breekijzer' kunnen. Dan kan ik me voorstellen dat ie dat niet zit zitten.
+1/-0

3 jaar geleden
Hopelijk gaat ie in Heerenveen nog een mooi seizoen draaien en dan met de vut. Moet komend seizoen een spits staan die er 20 in trapt in de eredivisie
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als Huntelaar alles speelt maakt die zeker 20.
+1/-0

3 jaar geleden
Klaas Jan lijkt niet te klagen over zijn reserve rol, kan van onschatbare waarde zijn tijdens de trainingen voor een jonge spits (Traore?) En is gewoon een klasbak.

Het zal geen 2 miljoen kosten om hem nog een jaartje te laten spelen dus alsjeblieft, behouden met een clausule om daarna spitsen trainer te worden bij Ajax met een zijwaartse stroom om de trainers cursus te doen bij de KNVB. Daarna assistent trainer worden om later hoofd trainer te worden - ik denk echt dat hij het in zich heeft en met zijn status zal hij later de jonge gasten aan zijn lip hebben hangen als trainer.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk ook dat hij nog een jaar moet blijven, maar ik vertrouw de beslissing van Erik, Edwin en Marc die ze zullen nemen.

Verder vermoed ik ook dat Kj ooit een trainer wordt bij Ajax, spits@ jeugd.
+1/-0

moderator forum-beheerder 3 jaar geleden
Gewoon erbij houden als spitsentrainer en backup.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal