Transparent
Inloggen
Sluiten

'Barcelona meldt zich officieel voor André Onana'

27 april 2020 23:51 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Barcelona meldt zich officieel voor André Onana"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat FC Barcelona zich officieel bij de zaakwaarnemer van André Onana heeft gemeld. Directeur voetbalzaken Marc Overmars gaat echter proberen om de international van Kameroen nog minstens één seizoen in Amsterdam te houden. Het eerste 'bod' van Barcelona is dan ook direct afgewezen. De Spaanse grootmacht wilde Onana ruilen tegen doelman Neto, middenvelder Riqui Puig en Alex Collado of Carles Alena. Voor Overmars is een transfer alleen bespreekbaar als een fors bedrag wordt geboden.

Onana heeft zelf al meerdere keren aangegeven te dromen van een terugkeer bij FC Barcelona. Volgens De Telegraaf is de kans echter redelijk groot dat hij ook komend seizoen het doel van Ajax zal verdedigen, omdat de grote clubs vanwege de coronacrisis voorzichtig moeten zijn op de transfermarkt.

Eerder waren ook Chelsea, Tottenham Hotspur, Paris Saint-Germain, AC Milan en Borussia Dortmund al concreet geïnteresseerd. Mede vanwege de crisis hebben Chelsea en Tottenham echter besloten hun huidige eerste doelmannen nog een kans te geven.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

barcelona onana chelsea overmars telegraaf tottenham alena bespreekbaar carles collado coronacrisis dortmund kameroen milan neto puig riqui ruilen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Prachtig die Overmars, laat ze naar flink dokken voor een keeper die bij de top 5 behoort qua beste keepers van de wereld.
Mooiste zou zijn als Ajax Onana loonsverhoging geeft en hem zo weet te behouden.
+2/-0

3 jaar geleden
niet laten gaan of minimaal € 60.MILJOEN
+3/-0

 
3 jaar geleden
Die Kepa van Chelsea kosten 85 miljoen. Ik weet niet of je die wel is hebt zien keepen? Dan mag Onana voor wel nog meer weg als zo de verhoudingen liggen.
+2/-0

3 jaar geleden
Barcelona denk dat we nog in 2010 leven, waarbij Ajax genoegen moet nemen met een afgekeurde 30 jarige doelman en een paar leuke talentjes op het middenveld waarbij nog moet blijken of ze het niveau aankunnen. In ruil daarvoor willen ze een van de beste keepers op de wereld. Daarnaast vergeet Barcelona ook even dat Ajax niet het salaris kan bieden wat Barcelona deze spelers op dit moment geeft. Nee Barcelona, Ajax kan niet met hagel schieten en hopen dat er wat tussen zit. Ajax moet zelf opleiden en jong scouten om pareltjes in de selectie te kunnen krijgen. 40 miljoen + Suarez lijkt mij meer gepast. Suarez, inmiddels 33 jaar, kan mooi Huntelaar zijn plek overnemen en nog met gemak 3 jaar mee!
+3/-0

3 jaar geleden
Barcelona denkt elke keer goedkoop te kunnen shoppen bij Ajax, laat ze lekker naar de kloten lopen.
+1/-0

3 jaar geleden
Barca en de huidige leiding is arrogant en hoogmoedig dat ze AJAX op deze manieren steeds benaderen terwijl dit voormalig 'Espanyol' van Spanje zoveel, maar echt zoveel te danken heeft aan Afc AJAX Amsterdam, Michels, Cruijff, Rijkaard etc, etc.

Ajax heeft Barca nooit nodig gehad en zal het nooit nodig hebben. Andersom... Wauw.
Ze willen de trainers, spelers, filosofie, jeugdopleiding....

Barca waar is je respect?
+1/-0

dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
Als de competitie in Spanje en de CL dus niet worden uitgespeeld hebben ze toch geen geld genoeg. Ze proberen niet voor niks een hand vol spelers te ruilen.
+1/-0

3 jaar geleden
T s goed geweest, maakte best fouten, maar de verdediging was niet oke dit jaar
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal