Transparent
Inloggen
Sluiten

Lisandro Martínez: 'Ik wil best een wedstrijd tegen AZ spelen om de landstitel'

23 april 2020 12:31 - TyC Sports
Foto: Pro Shots

Lisandro Martínez: "Ik wil best een wedstrijd tegen AZ spelen om de landstitel"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Argentijnse TyC Sports geeft Lisandro Martínez aan geen problemen te hebben met een beslissingswedstrijd met AZ over het landskampioenschap. "Wat ik begrijp wordt ons vrijdag verteld wat er gaat gebeuren, ik heb geen idee", aldus Martínez. "Als er een beslissing wordt genomen, moet deze wel in iedere Europese competitie hetzelfde zijn. We staan nu op gelijke punten met AZ. Ik wil best een wedstrijd met ze spelen om de landstitel."

Meer op TyC Sports




Tags

martinez landstitel beslissingswedstrijd landskampioenschap tyc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Meneer Martinez kan beter zijn tijd op dit moment gebruiken voor mediatraining. Dan zou hij zoiets moeten zeggen: wij hebben het moeilijk met deze situatie maar op dit moment is gezondheid belangrijker en is voetbal een bijzaak. De keuze of en hoe de competitie moet worden afgerond is niet aan mij, dit laat ik daarom over aan de voetbalbonden.Ik doe er op dit moment alles aan om in ieder geval fit te blijven en kan bijna niet wachten tot de herstart van dit seizoen of de start van het volgende seizoen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Tafelvoetbal wordt lastig als je anderhalve meter afstand moet houden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Blaasvoetbal. Had je vroeger. Blazen door een pijpje om de bal in het doel te blazen. Spuug vloog je om de oren.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik vind het wel mooi en begrijpelijk.
Een beslissingsgame zou op zich ook passend zijn gezien 'alles'.

Degene die dat wint, waant zich misschien dan ook de kampioen.

Waarom mediatraining? Zodat ze allemaal hetzelfde zeggen. Ook saai.

Bij Ajax mag er wel meer geen woorden maar daden worden geleerd in de vorm van training, coaching . En praten in de media etc nadat je een titel of prijs hebt gewonnen ipv ervoor. En vervolgens op je bek gaan met niets.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Natuurlijk zou dit voor de neutrale kijker het meest eerlijk zijn. Het is nogal triest om net buiten de boot te vallen op basis van 1 doelpunt. Maar dit soort uitlatingen zijn niet handig. Wat als je voor de derde keer verliest? Dan ben je misschien wel sympathiek, maar dan gooi je tegelijkertijd miljoenen weg, Europese duels waarbij spelers kunnen groeien, aantrekkingskracht voor andere spelers en de kans om verder te investeren en te groeien als club. Er zijn regels opgesteld door de KNVB. In deze regels gelden allereerst het aantal punten en dan doelpunten. In deze regels staat niets over een playoff systeem of een kampioenswedstrijd. Mediatraining maakt de uitspraken van spelers misschien saai, dat komt omdat er aan de uitspraken geen risico’s verbonden zijn en dat is in het voordeel van de club waarvoor ze spelen.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Hoezo 1 punt?? 1.
Logo Ajax
Ajax
25
18
2
5
56
68 - 23
(+45)
-
-
2.
Logo AZ
AZ
25
18
2
5
56
54 - 17
(+37)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als je voor de 3e verliest van AZ! ben je gewoon duidelijk niet de beste van Nederland en verdien je de 2e plaats. Simpel.

Maar in deze situatie nog 1 finale laten spelen bv in augustus tussen Ajax en Az voor de verdeling van de 1e en 2e plek en het kampioenschap zou een mooi en spannende afsluiting zijn voor de fans en spelers en dan maar zonder fans.

1 game.
+1/-0

4 jaar geleden
Netjes van hem, dat zou idd fair zijn
+2/-0

4 jaar geleden
Wat een onzin, waarom de regels ineens veranderen?
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs godts gooijer henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat ofzo porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo transferbeleid