Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB: Voornemen om seizoen niet uit te spelen, vrijdag overleg met de clubs

21 april 2020 22:28 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB: Voornemen om seizoen niet uit te spelen, vrijdag overleg met de clubs; image source: Pro Shots

Het bestuur betaald voetbal is voornemens om het huidige seizoen niet meer uit te spelen. Dat meldt de KNVB via de officiële website na aanleiding van de berichtgeving van het kabinet dat tot 1 september betaald voetbal niet mogelijk zal zijn. De voetbalbond zal hierover in overleg gaan met de UEFA en zal daarna een besluit gaan nemen. Vrijdag wordt vervolgens met de clubs en andere betrokkenen gesproken over de consequenties van het stoppen van de competitie.

De KNVB geeft daarbij aan dat het tot op heden de competitie nog niet definitief wilde aflasten omdat de bedrijfstak betaald voetbal in zwaar financieel weer is gekomen door de crisis en geprobeerd wordt om te voorkomen dat clubs omvallen en banen uit het voetbal gaan verdwijnen.




Tags

knvb bedrijfstak bestuur kabinet uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
De TV gelden zijn binnen en blijven binnen heb ik begrepen.
Publiek mag sowieso niet komen.
De extra maatregelen die genomen moeten worden zullen ook veel extra kosten met zich meebrengen. Onvoorziene omstandigheden nog daargelaten.
Stoppen is het credo.
+1/-0

3 jaar geleden
Goh ook uit dit bericht blijkt maar weer eens WIE de gehele economie draaiend houden!! Dat zijn WIJ de mensen, dus wie heeft nou uiteindelijk DE macht in deze wereld? :-) Johan schreef/zei ooit "Je gaat het pas zien als je het door hept" (pun intended)
+1/-0

Ik snap echt niet dat ze de mogelijkheid niet eens overwegen om de wedstrijden zonder publiek uit te spelen, dat gaan ze namelijk in alle grote competities van Europa doen.
8 wedstrijden en voor 4 team 9 wedstrijden.
Je begint met iedereen te testen, wie het niet heeft 2 weken in trainingskamp en daarna 3,5 week voetballen, 2 wedstrijden in de week.
Heel de bevolking zit thuis, de kijkcijfers zullen torenhoog zijn helemaal met de spanning die er nog op zit.
Je bent van alle gezeik af en heb een eerlijke kampioen.
Ik heb nog liever dat Az naar 34 wedstrijden kampioen is dan dat er helemaal geen kampioen komt of nog erger dat Ajax de titel nu krijgt, dat moeten we helemaal niet willen.
In de media lullen ze allemaal dat Ajax nu bevoorrecht gaat worden, maar ik zie dat juist helemaal niet zo.
Wij hadden nog altijd de grootste kans om op een normale en eerlijke manier de 35ste titel in de wacht te slepen, die kans word ons nu ontnomen.
Stel je voor dat Psv volgend jaar weer kampioen word, dan hebben wij straks 1 titeltje in 7 jaar, je moet er niet aan denken maar het is inmiddels een reële optie.
Psv en Ado, de 2 clubs waar ik het meeste hekel aan heb in Nederland die komen het beste uit deze coronacrisis.
Het ongekende drama seizoen waar Psv mee bezig was word als een potlood uitgegumd en zal niemand zich meer herinneren, met een beetje pech gaan ze zelfs weer CL spelen. (dat zal helemaal een schande zijn)
De zekere degradatie van Ado, waar ik stiekem heel het seizoen al naar uitkijkt is straks ook nog van de baan.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal