Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax houdt serieus rekening met langer verblijf Sergiño Dest'

19 april 2020 15:19 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax houdt serieus rekening met langer verblijf Sergiño Dest"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Ajax serieus rekening houdt met een langer verblijf van Sergiño Dest. De rechtsback leek op weg naar Bayern München, maar de Duitse recordkampioen heeft meerdere spelers in beeld om de verdediging te versterken. De international van de Verenigde Staten zou zelfs niet de eerste keuze zijn.

Meer op VI.nl




Tags

dest bayern

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dit geloof ik. Hij is niet eens de nr 1 bij Ajax. Plus hij heeft nog heel veeel te leren.

Sorry dat ik zo negatief ben, maar ik hoop op zijn vertrek. Heb niks met hem. Ik zie liever een Mazraoui in vorm tegen Real of Chelsea uit.
+2/-1

dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Dit is gewoon een problemenkind, was hij al in de jeugd. Velen roemen hem om zijn aanvallende kwaliteiten maar er komt nog geen bruikbare voorzet van zijn voeten. Waardeloze schoten. Verdedigend is het al helemaal drama, totaal geen discipline.
+1/-3

4 jaar geleden
Ik begrijp niet waar de hoge gehalte negativiteit vandaag komt, het is ten eerste nog een hele jonge speler en geeft elke wedstrijd alles wat hij heeft, Hij moet (ik benadruk ' moet'!) de hele rechterkant bestrijken omdat Ziyech nou niet altijd zin heb om achter een aanvallende verdediger aan te lopen. Ik wil niet zeggen dat hij niets meer te leren heeft ( hij moet ook beter gecoacht worden door de trainer om op de juiste moment mee te gaan) ,maar om hem zo af te kraken en zelfs te beweren dat Mazraoui (die het hele seizoen al loopt te schutteren ) beter is, gaat mij te ver.
Dat Bayern interesse heeft in Dest zegt eigenlijk al genoeg!
+8/-1

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Ik zeg niet dat het op langer termijn wat kan worden. Het is wel typerend dat Ten Hag hem in de CL er naast zette voor Mazzroui. Als je de CL voorrondes terug ziet dan valt het gelijk op dat hij niet goed verdedigde. Later dit seizoen tegen Heerenveen scheldt Tadic hem de huid vol, nog steeds hetzelfde probleem. Ik denk dat je dan hardleers bent. En laten we eerlijk zijn hoeveel gevaar heeft Dest nou aanvallend veroorzaakt.

Zoek maar eens na Dest en zijn jeugdjaren bij Ajax, regelmatig discipline problemen.
+1/-4

 
4 jaar geleden
Als ten Hag ,Mazzroui er in zet ipv Dest ,dan doet hij omdat hij hem op dat moment beter vind passen in zijn tactiek.
Als Mazzroui nu echt zoveel beter zou zijn als Dest, dus in zijn oude vorm, dat zou Mazzroui echt wel in de basis staan ,maar tot nu toe was het erbarmelijk slecht wat hij heeft laten zien!
Als Dest nu is meer het juiste moment zou kunnen kiezen om naar voren te gaan, zou het echt een complete speler worden, ik heb het volste vertrouwen in hem en maakt het mij geen moer uit wat hij in het verleden heeft geflikt ,ik kijk liever naar de toekomst ,het word al moeilijk genoeg met deze crisis.
Wat Tadic flikte om zo uit zijn bol te gaan ,terwijl hij zelf ook een bedroevend seizoen achter de rug heeft, vond ik ook niet zoals het hoort en ik vindt dat Dest wel heel erg professioneel heeft opgepikt ,ik kan genoeg spelers die ,op zijn minst, een middelvinger hadden opgestoken.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je middelvinger opsteken naar je aanvoerder terwijl iedereen meekijkt? Naar een grote speler die zich bewezen heeft? Als je als jonge speler wordt vermaand door je aanvoerder en je bent nog maar net komen kijken dan moet je gewoon slikken, tenzij je onrechtvaardig wordt behandeld. Maar je middelvinger opsteken?

Dest gedroeg zich juist niet goed, want hij ging weerwoord geven en daarom ging Tadic op zijn strepen staan.

Anyway, het is voetbal, nobody is perfect. Ik ook niet.

Fijne dag, ik keek uit naar een sterke mazraoui die ik vooral vorig jaar soms zien heb spelen, met belangrijke doorslaggevende goals tegen Bayern, Benfica en zijn super sliding tegen Real waardoor de bal in bleef.

Mazraoui heeft het aanvallend laten zien op het allerhoogste niveau. Dest nog niet. Dest heeft nog niet 1 goal op zijn naam in de competitie of Europees, nou wat een groot talent...grote verdedigende talenten scoren ook bij Ajax, je krijgt zoveel kansen en ruimte.

Mazraoui was verkozen tot talent van het jaar en heeft 48 games gespeeld en 4 goals met een titel, beker en halve finale CL achter zijn naam. Als hij in vorm is, zie ik hem gewoon liever. Verder vind ik zijn uitsraling ook prettiger en zou hij nooit zo'n aanvaring hebben gehad met Tadic denk ik. Ik denk dat Mazraoui gewoon het had geslikt van Dusan.
+1/-0

 
dwtk (geschorst)
3 jaar geleden
Voor de derde keer (en dit is niet tegen jou) Dest mist de juiste mentaliteit & discipline momenteel. Hij dartelt op het oog leuk rond, maar zowel aanvallend als verdedigend komt hij gewoon tekort. Als je af en toe ziet met wat voor blik die jongen over het veld loopt dan is dat tekenend, net een dood vogeltje zonder emotie. Mazraoui heeft al het hele seizoen last van een slepende blessure..... Hij heeft 1 echte goede wedstrijd gespeeld tegen Chelsea. En wat heeft Dest laten zien? Een goede wedstrijd tegen PSV maar toen was hij de beste van een slecht draaiend Ajax.

Maar nogmaals wat niet is kan komen, alleen het kan ook doodbloeden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik schreef: Ik zie liever een Mazraoui in vorm tegen Real of Chelsea uit.

Dat is wat anders Costa Rica dan dan wat jij zegt:

"en zelfs te beweren dat Mazraoui (die het hele seizoen al loopt te schutteren ) beter is, gaat mij te ver."

Nogmaals, ik heb weinig met Dest. Verder vond ik zijn momentje met Tadic ook tegenvallen plus de man heeft nog niet 1 x gescoord en ik heb zelden een tackle gezien waarvan ik dacht...jonge jonge jonge...wat een kanjer.

Verder zie ik liever een Mazraoui IN VORM en FIT zoals uit bij REAL, BAYERN of CHELSEA uit dan Dest.

Als alle RB's in vorm en vit zijn vind ik Mazraoui persoonlijk het fijnst om naar te kijken omdat hij scorend vermogen heeft, assists geeft, het elftal meer laat voetballen, meer lengte heeft dan de anderen. Mazraoui heeft het ook laten zien op international niveau. Maar tuurlijk blijft het persoonlijk.

Probleem is zoals jij ook al aangaf als Mazraoui niet in vorm is of fit dan is het ook echt slecht. Veltman camoufleert het dan vaak nog met veel erin kletsen.
+2/-1

4 jaar geleden
hoop dat hij bij ajax blijft en met een andere trainer waar de spelers naar LUISTEREN komt alles goed
+2/-1

4 jaar geleden
Ik zie ook liever Mazraoui in de vorm van vorig jaar, maar die heeft dit seizoen buiten zijn blessures nog geen wedstrijd op niveau gespeeld. Dus ik vind het geen ramp als Dest blijft eerlijk gezegd, er zullen al genoeg spelers weg gaan..
+2/-0

4 jaar geleden
Moet gewoon blijven en nog rijpen. Kan goed worden maar moet nog veel leren.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal