Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lisandro Magallán keert weer terug bij Ajax'

13 april 2020 23:28 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Lisandro Magallán keert weer terug bij Ajax"; image source: Pro Shots

Het lijkt er op dat Lisandro Magallán komende zomer weer terugkeert bij Ajax. De Argentijnse verdediger speelt dit seizoen op huurbasis bij Deportivo Alavés, maar de Spaanse ploeg lijkt de optie tot koop die het heeft bedongen niet te willen lichten. Bij de nummer 14 van Spanje kwam Magallán dit seizoen tot 12 officiële wedstrijden. Hij heeft in Amsterdam nog een contract tot 2023.

Meer op VI.nl




Tags

magallan alaves deportivo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
9 miljoen weggeflikkerd, zonde zonde.
+2/-0

 
4 jaar geleden
9 miljoen plus Marin, Pierie, Labyad, Alvarez (?), Kristensen, Orejuela etc. etc.
Overmars een goede verkoper, talent inschatten?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Sanchez, F de Jong, Dolberg, Milik, Neres, Onana,Tagliafico, prima ingekocht qua talent. En inderdaad al tal van miskopen maar, daar dat is in het niets als je ziet wat die voor o.a bovengenoemde heeft ontvangen en gaat krijgen. 50 miljoen verprutst ruim genomen en 200 mil binnen geharkt straks.
+5/-1

 
4 jaar geleden
Daarbij: Tadic, Ziyech, Blind; niet bij iedere speler is het rendement in euries uit te drukken, sterker nog dat zou slechts secundair moeten zijn aan wat ze op het veld hebben bijgedragen.

Miskopen horen erbij, zeker wanneer je wat risico gaat nemen en ver weg gaat scouten. De verdiensten zijn dan hoger, maar de risico's ook. Van clubs als Porto krijgen wij ook alleen de succesverhalen mee. We gaan zelfs nog wel zeperds van > 15 miljoen oplopen het komende decennium, moeten we niet van schrikken want ook in die prijsklasse is er geen garantie op succes.

De kunst is om te zorgen dat de winst op de succestransfers de verliezen in aankoop en salaris op de rest overstijgt en in de tussentijd een fatsoenlijk elftal op de been te houden. Klinkt makkelijker dan het is, kijk naar onze vrienden in Eindhoven waar dit jaar vrijwel alle aankopen mislukken en het zowel op het veld niets is en de enige waarde uit jeugdspelers komt.

Brengt me wel bij een punt van zorg: we moeten onze jeugd niet verwaarlozen. Niet meer zoals vroeger dat iedere half talent in de basis stond (Ebecilio, van Rhijn) maar als er niet ieder jaar ook een jeugdspeler in het basiselftal doorbreekt dan doet dat ons op veel fronten pijn: motivatie van de jeugd, financieel natuurlijk want jeugdspelers tellen lekker aan, onze reputatie in Europa als opleidingsclub, onze rol als leverancier van Oranje etc.

Dan kan Ten Hag wel mooi lullen dat Ajax altijd het beste elftal opstelt en dat het de olympische spelen niet zijn; maar er is ook nog zoiets als clubcultuur en verenigingsgevoel; dat heeft niets met romantiek te maken maar met de kern van je bestaansrecht als Nederlandse club.

Oh ja, on topic: Magallan; wie weet moeten we hem gewoon een half jaar in de luwte mee laten trainen en dan kijken of hij via invalbeurten toch een bruikbare speler kan worden, als de druk er echt af is. Afschrijven doe je toch op hen, als zijn salaris nog te doen is kun je hem best proberen als 5e centrale verdediger achter mannen als Schuurs en wellicht Botman, zo lang daar vanuit de jeugd ook weinig toptalent klaar staat.
+2/-0

4 jaar geleden
9 miljoen voor een verdediger van Boca Juniors die basisspeler is is tegenwoordig niets. Jammer, maar ja soms zit het mee soms zit het tegen.
Deze jongen is alleen niet goed genoeg voor Ajax.
+1/-0

dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Van deze jongen was voor de aanschaf al bekend dat hij niet goed genoeg was. Ik heb nooit begrepen waarom men Wober heeft ingewisseld voor hem. Wober was misschien ook geen basis maar wel een goede 12e 13e man.

PS die Magellan is ondertussen ook alweer 26 jaar, gaat niet meer beter worden.
+4/-0

4 jaar geleden
Dit blijft een bizar verhaal. Tuurlijk kun je een keer verkeerd gokken maar tijdens zijn transfer-soap heb ik een jaar lang van alle kenners gehoord dat Mallejan totaal ongeschikt is, en dan wordt hij toch gehaald en blijkt hij totaal ongeschikt te zijn. Tja...
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal