Transparent
Inloggen
Sluiten

Trabelsi wil zich sparen voor Ajax

18 augustus 2003 18:28 - BBC

Verslaggever: RvN

Hatem Trabelsi schatte de kans heel klein in dat hij woensdag met Tunesie in actie zal komen tegen Guinea. De rechtsback ontbrak afgelopen weekend bij Ajax wegens een lichte enkelblessure. Hoewel hij wel naar Tunesie is afgereisd liet hij weten geen enkel risico te willen nemen gezien het vriendschappelijke karakter van het duel. Hij wil zich te richten op Ajax. Een transfer heeft hij inmiddels voor 100% uit zijn hoofd gezet, zo liet hij weten tegenover de BBC. Hij wil die verhalen zo snel mogelijk vergeten om zich te kunnen concentreren op het komende seizoen bij Ajax. Trabelsi liet wel weten teleurgesteld te zijn dat de transfer naar Manchester United is afgeketst omdat Ajax mogelijk een te hoge transfersom vroeg.

Daarmee verwees de rechtsback impliciet direct de geruchten, welke op enkele internetsites de ronde deden, naar het land der fabelen, waarin werd gesteld dat hij de afgelopen dagen bij Ajax ontbrak omdat hij een transfer zou willen forceren.

Meer op BBC




Tags

trabelsi sparen tunesie bbc enkelblessure fabelen guinea hatem impliciet internetsites schatte verwees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos