Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax rekent nog altijd op vertrek van Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek'

12 april 2020 14:47 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax rekent nog altijd op vertrek van Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek"; image source: Pro Shots

Ajax gaat er nog steeds vanuit dat Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek komende zomer vertrekken uit Amsterdam. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Voor Tagliafico neemt met name de belangstelling vanuit Spanje steeds meer toe en Ajax is zelf al enige tijd op zoek naar een vervanger.

Ook Donny van de Beek lijkt op weg naar een andere club met serieuze interesse van Real Madrid en Manchester United. Het AD meldt daarbij wel dat de transfersom voor de middenvelder vanwege de coronacrisis waarschijnlijk lager uit zal vallen dan de 55 miljoen euro die Ajax wilde hebben.

Volgens het AD is het nog maar de vraag of André Onana zal vertrekken. De doelman is in beeld bij clubs als Barcelona, Chelsea en Paris Saint-Germain, maar zolang zij hun huidige topkeepers nog onder contract hebben staan, lijkt het niet snel tot een transfer te komen.

De kans is ook groot dat David Neres bij Ajax blijft. De Braziliaan is nog herstellende van een blessure, waarmee hij al sinds november buitenspel staat. Daarbij zal hij in juli voor het eerst vader worden. Het AD meldt dan ook dat de kans heel groot is dat hij ook komend seizoen voor Ajax zal spelen.

Meer op AD.nl




Tags

beek tagliafico barcelona braziliaan chelsea coronacrisis herstellende madrid neres onana topkeepers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hoop dat de uitloop inderdaad uitblijft. Ik gok op Tagliafico,vd Beek en Onana die zullen vertrekken.
Waar ik trouwens kotsmisselijk van word zijn al die analisten en andere clubs die maar vinden dat Ajax de boel moet redden financieel.
In 2016 stond elke club op de banken te juigen omdat Ajax de titel verkloten.
En nu wel de centen willen, hypocriet gedoe.
Geen cent meer betalen dan de rest, de groeten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Laat die analisten en die clubs maar zeggen wat ze willen. Zoals altijd afgunst voor de successen en het vermogen dat Ajax heeft opgebouwd. Niemand die Ajax kan dwingen om geld af te staan naar andere clubs.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Nee precies, maar is wel irritant steeds.
+1/-0

4 jaar geleden
geen cent weggeven ajax heeft ook duurdere spelers enzv met grotere salarissen.daar zijn al clubs zat die spelers van ajax hebben en wat denk je van RKC en Willem 2 met FRENKI DE JONG wat die gevangen hebben enzv AJAX IS GEEN UVW.
+2/-0

4 jaar geleden
Hoe betere spelers nu al worden gehaald hoe meer de anderen graag zullen blijven.
Voorsorteren net als met Tadic toen op een eventueel vertrek van Hakim raad ik nu ook aan. Of Donny, Onana of Nico weggaan of niet. Haal alvast vervangers. Deze selectie heeft meer kwaliteit nodig en ze zullen toch een keer gaan vertrekken of deze zomer of een andere keer.
Kortom, goede spelers nu alvast gaan halen. In ieder geval 3.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs