Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Veltman: 'Het is een bizarre tijd, voor iedereen'

10 april 2020 13:44 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Joël Veltman: "Het is een bizarre tijd, voor iedereen"; image source: Pro Shots

Joël Veltman vindt het jammer dat hij op De Toekomst niet aan zijn herstel kan werken. Dat geeft hij aan in een gesprek met de officiële website van Ajax. "Ik ben weer nagenoeg fit en dat is fijn. Na mijn blessure in 2018, heb ik ditmaal extra tijd genomen om goed te herstellen", aldus Veltman. "Ik ben veel in Zeist geweest, waar ik destijds ook revalideerde. Ik vond het daar prettig en de arts die mij toen bijstond, heeft mij ook dit keer geholpen tijdens mijn revalidatie. Nu ik fitter ben, had ik het liefst op de Toekomst verder aan mijn herstel gewerkt, maar dat is helaas geen optie."

Veltman was al bijna klaar met zijn revalidatie toen het coronavirus ook in Nederland verscheen. "Terwijl ik individueel bezig was op de Toekomst, trainde de rest van de ploeg gezamenlijk buiten. Natuurlijk waren er zorgen over het virus, dat steeds dichterbij kwam. De teammanager hield ons via de groepschat op de hoogte van de actualiteiten. Eerst werden er wedstrijden afgelast en dan realiseer je je nog meer hoe ernstig het is.", zo geeft hij aan. "Toen op 15 maart werd besloten dat ook onze gezamenlijke trainingen niet meer doorgingen, was dat wel even een moment. We kregen direct een individueel programma mee naar huis en werden waar nodig voorzien van sportapparatuur zoals gewichten en fietsen. Vanaf dat moment zien we elkaar alleen nog maar via de digitale weg."

Op dit moment is de verdediger ook niet bezig met een vertrek bij de club. "Het belangrijkste voor nu is dat we uit deze crisis komen, daarna zien we wel weer verder", zegt hij daarover. "Het is een bizarre tijd, voor iedereen. En waar we kunnen, proberen wij als spelers wat te betekenen voor de mensen om ons heen. Er zijn veel zorgen, natuurlijk. Veel clubs krijgen het financieel zwaar. Wat de toekomst brengt? De tijd zal het leren, maar ik hoop over een paar jaar te kunnen zeggen dat we juist hebben gehandeld."

Meer op Ajax.nl




Tags

veltman revalidatie actualiteiten afgelast arts bijstond coronavirus dichterbij ditmaal doorgingen fietsen fitter gewichten groepschat nederland revalideerde sportapparatuur zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik hoop dat hij weer gaat spelen voor Ajax en dat hij blijft! Ajax was beter MET hem!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht