Transparent
Inloggen
Sluiten

'Stoppen competitie nu onbespreekbaar voor KNVB, voetbalbond zet vol in op hervatten in juni'

7 april 2020 17:23 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Stoppen competitie nu onbespreekbaar voor KNVB, voetbalbond zet vol in op hervatten in juni"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat het voor de KNVB geen optie is om de competitie nu al te stoppen. In een conference call met alle betaald voetbalclubs zou zijn aangegeven dat de voetbalbond vol inzet op doorvoetballen. Indien het RIVM akkoord gaat, wordt half juni de competitie hervat met de inhaalwedstrijden AZ - Feyenoord en FC Utrecht - Ajax. In het weekend van 19, 20 en 21 juni zouden de competities vervolgens volledig hervat moeten gaan worden. Waarschijnlijk zal dit zonder publiek gebeuren.

De KNVB hoopt dat de clubs half mei de trainingen weer kunnen hervatten. De competitie zou dan tot eind juli kunnen doorlopen. De play-offs zullen vervolgens bestaan uit een enkel duel.

Meer op AD.nl
Tags

knvb conference doorvoetballen feyenoord inhaalwedstrijden rivm utrecht voetbalclubs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Spelers wiens contract afloopt, spelers die nu in het buitenland zijn kunnen niet terug komen, juridisch loopt de competitie tot 24 mei is ondertekend door alle clubs, sponsorcontracten die aflopen en nieuwe die in gaan, politie inzet, hoe dan?
En dan ook nog tig wedstrijden zonder publiek.
Slaap lekker incapabele KNVB met al jullie clowns!
+3/-1

 
4 jaar geleden
Het zijn gewoon slaafjes van de UEFA. Respect voor de Belgen
+2/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Donderstraal maar op met die Belgen, kwamen en komen hier de supermarkten leeg plunderen terwijl wij geen benzine mochten tanken bij hen.... Hypocriet volk. No respect!!!!!
+1/-4

 
4 jaar geleden
Was andersom ook zo, Nederlanders zijn net zo lomp wat dat betreft.
+4/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@dwtk,:Volgens mij weet je niet waar je over praat. De, Belgen mogen momenteel geeneens Nederland in zonder geldige reden. Ik werk namelijk in België als Nederlander. Wij hebben momenteel meer vrijheden dan de Belgen. Dat de kbvb tegen de Uefa in durft te gaan vind ik alleen maar mooi. Hadden wij ook maar de ballen als de Belgen en Overmars, PSV en AZ. Weltrusten dwtk.
+1/-1

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Ik weet zeker waar ik over praat, mijn directeur is een Belg. De eerste dagen was het chaos, na een week kregen de Belgen het onder controle alleen na 1 dag hadden ze die andere regel ontworpen. Fijne avond.
+1/-3

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Een collega van mij woont in Zeeland, na dag 1 van de lockdown was bekend, u mag niet tanken in België, alleen de Belgen kwamen nog vier dagen naar Nederland om boodschappen te doen, hoezo hypocriet? Oja mijn collega mocht vanaf dag 2 niet meer door België reizen om zijn werk in Nederland te doen....
+2/-4

 
4 jaar geleden
Ik woon ook in Zeeland. Maar mag gewoon in België werken. Als je werk aan bepaalde voorwaarden doet. Verder vind ik je heel frustrerend klinken. Alle Belgen zijn eikels? Eikels heb je overal. Maar we dwalen af. De kbvb neemt een standpunt in. Zonder zich te laten ringeloren door de Uefa. Corrupte bende waar AJAX vaak genoeg door is genaaid. Dus hulde voor de Belgen.
+3/-1

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Mijn collega woont in Nederland en moet door België reizen om in Nederland te werken en dat mag niet..... Niks frustrerends aan.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Omrijden is geen optie? Belgen kunnen ook geen stukje afsnijden over Nederlands grondgebied. Maar voorlopig hebben de Belgen een standpunt ingenomen tegen de wil van de Uefa. Wij gaan straks in juni wedstrijden spelen zonder publiek. Met alle problemen rondom transfers.
+1/-0

dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Laat ze lekker wat roepen, hebben het IQ van een stoeptegel. Geen medicijnen/vaccin tegen het virus, geen voetbal of andere sport. Dit is een retro virus wat blijft rond cirkelen.... Daar hebben ze in Zeist nog niet over nagedacht.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Ze zullen wel hebben nagedacht. Maar volgen gewoon de Uefa. En dan hoef je niet meer zelf na te denken. Je zou bijna hopen dat Ceferin of een andere Eufa bobo het corona virus krijgt. Arrogante bende de Uefa en de Fifa.
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
4 jaar geleden
Dat is het laatste waar ik op zit te wachten. Dat jij mij serieus neemt. Neem jij die boeven bende van de Uefa maffia maar serieus. Weltrusten.
+1/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik neem de UEFA en de KNVB sowieso niet serieus, in geen een andere sport hebben ze het momenteel over opstarten en afmaken van het seizoen, laatste wat ik weet Formule 1 seizoen skippen, NBA seizoen over, ijshockey seizoen over..... Atletiek, tennis je hoort niemand...… Alleen een paar bobo's uit het voetbal beginnen te stuiteren. Weet je wat het grote probleem is de tv gelden, daarom hoor je ze niet in Spanje, Italië en Engeland.... Stel je voor het gaat niet meer door dan staat Real Madrid volgends jaar aan het begin van het seizoen niet 800 milj. in het rood maar 1.5 miljard. Zulke clubs zetten de UEFA onder druk. De UEFA is ook maar trekpoppetje van de grote clubs.
+1/-1

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Twee de UEFA, KNVB et cetera moeten in beweging blijven voor de kijk en luistercijfers anders kunnen de heren ook nutteloos thuis blijven zitten, dat geldt ook voor programma's als bv. VI, iemand moet tegen zijn anders duurt het programma maar vijf minuten.

Ps. ik volg de UFC niet en ik vind het ook geen echte sport. hoe lang bestaat dat eigenlijk?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Geen echte sport? Zijn toch wel atleten hoor.
+1/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Zal best, tegenwoordig heb je Glory (is kickboksen weet het) waar het ook om de centjes draait, maar de echte atleten kwamen toch uit de K1 tijd (tijdens de Grandprix final mocht je drie maal vechten op 1 avond en nu 1/2x per jaar). Heb net even ingelezen over de UFC, die voorzitter is gewoon bang dat hij centjes misloopt met een eigen vermogen van 500 miljoen. Heeft niks meer met sport en welzijn van mensen te maken.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Wat een vijandigheid, dat is nergens voor nodig. Blijft een forum waar mensen voor hun mening uit mogen komen. Soms delen ze niet dezelfde mening als die van jou, dat moet je ook kunnen accepteren.
+1/-1

4 jaar geleden
Wat te denken van supporters die toch bij de stadions gaan verzamelen tijdens de wedstrijden. Dat houd je niet tegen.
+6/-0

 
4 jaar geleden
En een eventueel kampioenschap gaan vieren op pleinen, cafés etcetera etcetera. Een paar corona patiënten en de pleuris breekt uit.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Zie de burgemeester van Eindhoven. Zij hebben het laatste woord over wedstrijden. Ik wens de KNVB veel succes met het krijgen van een vergunning om wedstrijden te spelen, zelfs achter gesloten deuren. Niet dus... zeker niet in juni gok ik.
+4/-0

4 jaar geleden
Gelukkig zijn er nog burgemeesters die zich WEL verstandig opstellen. Meeste voetbalsteden willen niet dat er ook zonder publiek nog wedstrijden gespeeld gaan worden. Mensen gaan sowieso samenscholen of bij het stadion of in andere gelegenheden. En dan zal het virus nog harder toeslaan dan op dit moment. Uefa en knvb leven in een droomwereld.
+3/-0

4 jaar geleden
Gare bond. Blijven maar koppig doen, terwijl alles erop wijst dat voetballen straks niet gaat. Krijg je ervan als je van die dombo's daar neerzet.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
De enige manier hoe ik het door zie gaan is als we massaal aan de mondkapjes (die lapjes die verspreiding stoppen maar niet beschermen) gaan zoals in Korea/Taiwan. Maar blijkbaar is genezen hier beter dan voorkomen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal