Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin van der Sar: 'Arbitragezaak over Abdelhak Nouri is inderdaad een optie'

6 april 2020 20:49 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Edwin van der Sar: "Arbitragezaak over Abdelhak Nouri is inderdaad een optie"; image source: Pro Shots

Tegenover De Telegraaf geeft algemeen directeur Edwin van der Sar aan dat het niet uit te sluiten is dat er een arbitragezaak komt in de situatie rondom Abdelhak Nouri. "Het klopt dat dit een optie is", aldus Van der Sar. "Maar het zou erg zonde zijn als we er niet samen uitkomen."

Van der Sar spreekt wel tegen dat er sprake is van een slechte verstandhouding. "We hebben voor mijn gevoel juist heel warm en goed contact met de familie Nouri", zo geeft hij aan. "We hebben aansprakelijkheid erkend en willen tot een oplossing komen. We willen dat netjes en respectvol doen."

De algemeen directeur was zo'n zes weken geleden nog op bezoek geweest. "Nee, ik ga niet vertellen hoe het met hem gaat, net zoals ik geen uitspraken doe over bedragen. Dat zou niet netjes zijn, lijkt me", zegt hij daarover. "Maar Ajax is gelukkig meer dan Edwin van der Sar. Er gaan meerdere mensen van Ajax langs bij Abdelhak en we zijn de familie dankbaar dat ze die mogelijkheid geven. Ik heb sowieso heel veel respect voor ze hoe ze met Abdelhak en de hele situatie omgaan."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

sar nouri arbitragezaak aansprakelijkheid erkend respectvol telegraaf verstandhouding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Blijft eeuwig zonde dat ze er nog niet uit zijn gekomen. Deze situatie kent alleen maar verliezers. Ik ken de details niet, dus heb verder niets over te zeggen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ajax en de familie Nouri moeten uitkijken dat het geen modder gooien gaat worden in de media. Ik kreeg een naar gevoel van de man die het boek schreef, die zat lekker op zijn praatstoel. Dat vd Sar nu weer in de media reageert is niet handig.
Ik ben bang voor een vies financieel gevecht, iets wat de supporters en Appie absoluut niet zouden willen .
Ik wens alle partijen veel wijsheid toe.
+1/-0

3 jaar geleden
aub zo snel mogelijk een oplossing. Mijn advies: Ajax wees genereus.
+1/-0

 
3 jaar geleden
De vraag is denk ik. Hoe genereus?
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Precies , ik heb het idee dat die schrijver/advocaat nu echt het onderste uit de kan wil halen en ze gaan daar een grens over en ik kan me voorstellen dat Ajax nu ook een standpunt inneemt van tot zover en niet verder ,ik heb het idee dat de familie ook gek gemaakt wordt door die gladdekker van de schrijver.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos