Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax zinspeelt op vergoeding voor supporters: 'In overleg met andere Eredivisie-clubs'

4 april 2020 22:47 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Ajax zinspeelt op vergoeding voor supporters: "In overleg met andere Eredivisie-clubs"; image source: Pro Shots

Ajax zinspeelt op een vergoeding voor de seizoenkaarthouders. Dat meldt de club in een brief zo meldt De Telegraaf. "Wij begrijpen dat dit niet de situatie is waarop u had gehoopt bij de aanschaf van uw seizoenkaart. In overleg met andere Eredivisie-clubs gaan we bekijken hoe we enerzijds alle voetbalfans enigszins tegemoet kunnen komen en anderzijds onze bedrijfstak en Ajax zelf gezond kunnen houden", zo wordt geschreven. "Voor nu zijn we in afwachting van het definitieve besluit van de KNVB met betrekking tot het al of niet uitspelen van het huidige seizoen. Zodra hier meer duidelijk over is, de gevolgen van deze complexe situatie duidelijker zijn, en er afspraken gemaakt zijn die voor u relevant zijn, delen we dat uiteraard zo snel mogelijk."

De club geeft daarbij nogmaals aan het advies aan de KNVB gegeven te hebben om te stoppen met het huidige voetbalseizoen. "Dat is vervelend voor alle voetbalfans, spelers, clubs, sponsoren, tv-rechtenhouders en allerlei andere betrokkenen. Maar wij zijn het er allemaal over eens dat gezondheid nu het belangrijkste is", aldus de club. "De gezondheid van onze spelers, medewerkers en fans staat voorop. Daarnaast is nog verre van duidelijk wanneer clubs weer wedstrijden zouden mogen spelen, omdat als gevolg van de besmettingen de datum telkens wordt opgeschoven."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

eredivisie zinspeelt knvb voetbalfans aanschaf bedrijfstak besmettingen brief duidelijker enerzijds opgeschoven rechtenhouders seizoenkaart sponsoren telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Deze seizoenkaarthouder zegt: Hou het geld, verhoog komend seizoen niet en zorg dat er weer een geweldig elftal staat!
+6/-0

4 jaar geleden
Ben zelf geen seizoenkaarthouder, maar ik denk dat iedereen het geweldig zou vinden als Ajax een donatie doet namens de supporters en het bedrag zelf ook wat omhoog krikt.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor ton verrips volendam