Transparent
Inloggen
Sluiten

'Uitspraken Marc Overmars zorgen voor veel irritatie bij andere clubs'

2 april 2020 11:58 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Uitspraken Marc Overmars zorgen voor veel irritatie bij andere clubs"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad hebben de uitspraken van Marc Overmars in De Telegraaf voor veel irritatie gezorgd bij andere clubs in de Eredivisie. De directeur voetbalzaken van Ajax pleit voor het direct stoppen van de competitie en omdat het zo stellig gebracht wordt, zien andere clubs het als het standpunt er even keihard doorheen willen beuken.

Verschillende clubs keuren de aanpak van Ajax dan ook af en het AD verwacht dat de KNVB dit zelf ook zal aangeven als er donderdag weer overleg plaats vindt tussen de voetbalbond en clubs. Ook ADO Den Haag, Fortuna Sittard en PEC Zwolle hebben al aangegeven te willen stoppen met het huidige seizoen.

Afgesproken was dat clubs niet individueel naar buiten zouden treden en volgens het AD hangt er een enorme zweem van eigen belang boven de uitspraken. Ajax zou als koploper van de competitie verzekerd zijn van veertig miljoen euro uit de Champions League, terwijl ADO, Fortuna Sittard en PEC Zwolle dan niet meer hoeven te vrezen voor degradatie.

Meer op AD.nl




Tags

irritatie overmars ado fortuna pec beuken degradatie eredivisie keuren knvb stellig telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Allemaal eigen belang dus, van zowel Ajax, Ado, Fortuna en PEC. Je kan wel raden wat andere clubs willen, ook allemaal uit eigen belang, maar dat is logisch.
+1/-0

4 jaar geleden
PSV en AZ scharen zich in ieder geval achter Ajax. Krappe meerderheid is dus voor stoppen (10 a 11 clubs volgens de geruchten).
+1/-0

dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Meerdere van de clubs of die Tokkie club uit 010? Ik lees heel andere berichten maar die hersenloze zullen het wel weer beter weten.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal