Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Klaas Jan Huntelaar moet flink inleveren bij een nieuw contract'

1 april 2020 11:57 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Mike Verweij: "Klaas Jan Huntelaar moet flink inleveren bij een nieuw contract"; image source: Pro Shots

Als het aan Ajax ligt, speelt Klaas Jan Huntelaar ook komend seizoen nog bij Ajax. Dat geeft Ajax-watcher Mike Verweij aan in een Q&A op de website van De Telegraaf. De spits zal dan financieel wel flink in moeten leveren. "De spits kwam op 1 juni 2017 terug naar Ajax dat hem transfervrij overnam van Schalke 04. Daartegenover stond een riant salaris. De reden om zijn contract voor 1 april op te zeggen, was om te voorkomen dat zijn verbintenis stilzwijgend onder dezelfde voorwaarden zou worden verlengd", aldus Verweij. "Als het seizoen 2020/2021 start is Huntelaar net 37 geworden. Ajax wil graag met hem door. Maar wel voor een bescheidener salaris. Vanwege zijn leeftijd, maar ook omdat de Amsterdammers vanwege het coronacrisis een jasje moeten uitdoen."

Meer op Telegraaf.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

huntelaar verweij bescheidener coronacrisis daartegenover jasje overnam riant schalke stilzwijgend telegraaf uitdoen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik zou eerder gaan voor een prestatiecontract. Afhankelijk van behalen titel, Europese successen en een mooie bonus per gescoord doelpunt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Individuele prestatie contracten zijn nooit een goed idee... er is geen markt waar bleek dat dat op de lange termijn werkt.
+1/-0

3 maanden geleden
Als ik Huntelaar was, dan kwam ik zelfs nog voor nop de bank warm houden en af en toe invallen...
+3/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde acteert antony beademen deeltje downforce dwtk einstein fier geloofd heelal higgs koen level lichtsnelheid luigitentorioabc mond natuurkunde nederland omvang ontsnappen ontsnappingsenergie overheid potter racisme tadic theorie tijdreizen toegenomen zzp