Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico: 'Als er een club komt die mij en Ajax aanspreekt, wil ik de stap graag maken'

30 maart 2020 12:49 - Olé
Foto: Pro Shots

Nicolás Tagliafico: "Als er een club komt die mij en Ajax aanspreekt, wil ik de stap graag maken"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Argentijnse Olé geeft Nicolás Tagliafico aan te azen op een vertrek bij Ajax komende zomer. "Als er een club komt in de markt die mij aanspreekt en Ajax financieel uiteraard ook, zou ik graag de stap willen maken", aldus Tagliafico. "Ik word in augustus 28 jaar. Het zou een erg mooi moment zijn om de sprong in Europa te maken. Dit kan op korte termijn dus een doel worden. Op de lange termijn wil ik in Europa blijven en dan zie ik nog wel of ik nog terugkeer naar Argentinië."

De verdediger wil wel alles in Amsterdam goed af kunnen sluiten. "We hadden onszelf voor dit jaar verschillende doelen gesteld en die hebben we niet kunnen halen. Nu hebben we alleen de competitie nog en het is essentieel dat we die winnen", zo geeft hij aan. "Ik wil nu kampioen van de competitie worden en ervan genieten. Je moet genieten van de goede tijden en leren van de slechte."

Meer op Olé




Tags

tagliafico aanspreekt argentinie azen essentieel ole

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Had vorig jaar een top seizoen zoals vele, dit jaar is het een blinde back die geen idee heeft waar die moet lopen. Hoop dat die blijft.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Sorry dit vind ik te ongenuanceerd.
Te zwart - wit van je.

Verder hoop ik ook dat hij nog een jaar blijft, maar van hem op zijn 28e kan ik me voorstellen dat hij nog in Spanje wil spelen als Argentijn. Super aankoop van scouts en Overmars. Waarvoor hulde!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal