Transparent
Inloggen
Sluiten

Quincy Promes: 'Ik wil graag mijn verontschuldigingen aanbieden'

30 maart 2020 19:43
Foto: Pro Shots

Quincy Promes: "Ik wil graag mijn verontschuldigingen aanbieden"; image source: Pro Shots

Quincy Promes heeft via zijn persoonlijke Instagram-pagina gereageerd op de commotie die was ontstaan na een filmpje waarop de aanvaller te zien was op een voetbalveld. De international van het Nederlands elftal wil zijn excuses aanbieden. "Beste mensen, ik wil graag mijn verontschuldigingen aanbieden voor het filmpje waarop ik te zien ben", aldus Promes. "Ik mis het voetbal, maar achteraf gezien was het niet verstandig naar buiten te gaan in deze omstandigheden. Ik wens iedereen sterkte in deze moeilijke tijd!"


Discussieer mee op de forums


Tags

promes verontschuldigingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Klinkt als de woorden van Promes, niet de persvoorlichter die zijn Instagram account heeft gehackt. Meer is ook niet nodig, waarschijnlijk lachen zijn “gangstervrienden” hem nu uit, wat voor hem waarschijnlijk meer pijn doet dan een boete.
+3/-0

3 maanden geleden
Je moet juist nu iedereen kunnen vergeven.Juist in deze moeilijke en merkwaardige tijd. Van sommige beleidsmakers die veel beter geïnformeerd zijn, word je ook niet bepaald vrolijk.Dit zijn dus gewoon uitingen van jonge onhandige mensen. Toch is dit een duidelijk signaal dat het voor sommige mensen soms allemaal teveel wordt en dat het hen kennelijk moeite kost hiermee om te gaan!!
+2/-0

3 maanden geleden
Het was super dom, afsluiten en doorgaan.
+4/-0

3 maanden geleden
Bij deze niet geaccepteerd. Dit moet je gewoon van Ajax. Niets gemeend aan. Je bent een ongelooflijk dom en over het paard getild ventje. Leuk dat je scoort voor de rest ben je middelmatige voetballer. Snel naar de uitgang met die gast.
+2/-3

 
3 maanden geleden
Hoezo? Vanwege zijn voetballende kwaliteiten of vanwege deze actie met zijn vrienden? Je moet mensen kunnen vergeven en zo erg was het nou ook weer niet. Of ben jij de ideale schoonzoon die alles precies volgens de regels doet? Het klopt dat hij een voorbeeld moet zijn voor veel jongeren maar het is nou ook weer niet zo erg om hem de deur te wijzen bij onze club. Hij is niet de beste voetballer dat geef ik toe maar heeft dit seizoen zijn waarde (vooral in het begin van het seizoen) meer dan bewezen. Ik zou hem sowieso nog een jaar houden. We hebben ook geen betere alternatieven. Ik denk dat veel spelers zullen vertrekken aankomende zomer ondanks de huidige onzekerheid met het virus.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Door zijn slappe inhoudsloze excuses misschien? Alsof hij er nauwelijks van geleerd heeft of er woorden aan vuil wilde maken. Dit is toch geen excuses man man man...
+1/-0

 
3 maanden geleden
Mee eens, zo is al hij als voetballer ook, hij geeft alleen thuis als de ballen op zijn stropdas vallen, dan is het de Quincy show. Zit het tegen dan hobbelt hij een beetje mee en zie je hem niet.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik heb het geaccepteerd en door, maar dat is voor iedereen persoonlijk, prima. Dat hij zn verontschuldigen moest aanbieden van Ajax en dat het niet gemeend is, is speculeren, of ben jij Overmars onder de naam tackle? Promes is dom?, het was een domme actie, das wat anders. En dan komt er toch nog iets voetbal inhoudelijks, helemaal met je eens, hij is zeer effectief/belangrijk gebleken met zn goals en dreiging voorin, een speler met diepte. Dat hij niet de techniek heeft van Ziyech maakt me dan ook weinig uit. Naar de uitgang? De periode dat hij geblesseerd raakte was niet bepaald de beste. dat kwam ook door de blessure van Neres, maar de afwezigheid van Promes heeft niet bepaald geholpen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Promes is absoluut niet de slimste daar heb je al voorbeelden zat van kunnen horen/zien en lezen in het verleden.

Deze actie was ook niet slim, vorige week lekker met zijn zoontje voetballen en die onderuit schoffelen…. Heel sociaal media vond het fantastisch.... Wat denkt Quincy gooi er een week later een schepje boven op. En als je het filmt (laat filmen) dan ben je echt loei dom.... Toont tevens aan dat je boven de wet denkt te staan.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Vent wat ben jij een zei...
+1/-0

 
3 maanden geleden
Leer eerst NL voordat je ala Quincy nutteloze oneliners plaatst.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Lachwekkende reactie.
+2/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde acteert antony beademen deeltje downforce dwtk einstein fier geloofd heelal higgs koen level lichtsnelheid luigitentorioabc mond natuurkunde nederland omvang ontsnappen ontsnappingsenergie overheid potter racisme tadic theorie tijdreizen toegenomen zzp