Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind wordt trainer Ajax A1

12 mei 2000 20:54

Verslaggever: M

De officiele aankondiging dat Danny Blind komend seizoen trainer wordt van de A1 van Ajax kwam vrijdag niet als een verrassing. Ondanks dat de Zeeuw dit seizoen opstapte als directeur spelersbeleid bij Ajax, was hij nimmer uit beeld bij de Amsterdammers. Frank Kales had bij zijn vertrek al aangegeven dat de deur altijd voor de oud-verdediger van Ajax openstond. Regelmatig werd hij dan ook in de Amsterdam Arena maar ook op Sportpark De Toekomst gesignaleerd.

Danny Blind wordt bij de A1 de opvolger van John van 't Schip, die het komende seizoen een van de assistenten van Co Adriaanse wordt bij het eerste elftal. Blind zet daarmee zijn eerste stappen als trainer in de voetbalwereld. Getuige zijn inschrijving voor de Cursus Coach Betaald Voetbal bij de KNVB wil Blind, net als in zijn carriere als speler, ook het maximale halen uit zijn trainersloopbaan.

Meer op




Tags

blind danny aankondiging adriaanse arena cursus gesignaleerd inschrijving kales knvb opstapte trainersloopbaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos