Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax zegt contract Klaas Jan Huntelaar formeel op'

30 maart 2020 16:16 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax zegt contract Klaas Jan Huntelaar formeel op"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ajax het contract van Klaas Jan Huntelaar formeel heeft opgezegd. Het betekent nog niet dat de spits na dit seizoen zal vertrekken bij de club. Volgens cao-bepalingen moest Ajax echter voor 1 april duidelijkheid verschaffen, omdat het contract anders automatisch met een jaar verlengd zou worden. Huntelaar gaat nog met Ajax om tafel over een mogelijk nieuwe verbintenis.

Meer op VI.nl




Tags

huntelaar formeel bepalingen cao verschaffen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Voetbalseizoen 2020-2021. Ajax-De Graafschap. De KNVB heeft besloten de nummers een en twee uit de eerste divisie te laten promoveren, en De Graafschap geeft Huntelaar een jaarcontract. Gelijk spel, 2-2, met twee doelpunten van Huntelaar voor de Graafschap. Hij juicht niet als hij de doelpunten maakt.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht