Transparent
Inloggen
Sluiten

Quincy Promes op voetbalveld ondanks social distancing-regels

29 maart 2020 22:32
Foto: Pro Shots

Quincy Promes op voetbalveld ondanks social distancing-regels; image source: Pro Shots

Quincy Promes lijkt weinig rekening te houden met de social distancing-regels die nu gelden in Nederland. Op social media is namelijk een video te zien waarop de aanvaller van Ajax op een Cruyff Court staat met enkele vrienden en grappen maakt over de quarantaine die nu voor velen geldt. Op verschillende kanalen zorgt het voor een hoop commotie.

Volgens Veronica wil Ajax niet ingaan op de situatie en zal het de kwestie intern gaan oplossen.




Tags

distancing promes court cruyff grappen kwestie nederland quarantaine veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Afscheid van nemen, walgelijke vent!
+2/-1

Zucht ... Af en toe is het echt een enorme idioot. Wat mij betreft treedt Ajax hier hard tegenop
+2/-0

4 jaar geleden
Tjah, het is geen slimme gozer. Gelukkig kan hij goed voetballen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Vind je? Hij scoort af en toe ja. Als voetballer komt hij nog geen lantaarnpaal voorbij.
Voor mij is dit onacceptabel gedrag. Niet meer laten spelen. Salaris terugbrengen naar het minimumloon en verkopen.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat vind ik zeker. Snelheid en scorend vermogen, daar zijn er niet veel van binnen de selectie. Ajax heeft ook veel punten laten liggen in zijn afwezigheid. Misschien heeft hij niet een goede passeeractie in huis, maar Zyech kan hem telkens goed wegsteken en hij heeft een goede intuïtie wanneer en waar de bal in de diepte wordt gespeeld. Maar je hoort mij heus niet zeggen dat het een wereldspeler is. Salaris naar het minimaal loon? Naast dat dit juridisch onmogelijk is, is het ook een zeer overdreven maatregel. Ik keur zijn gedrag niet goed, maar een tik op de vingers (lees disciplinaire straf) is genoeg. De politie geeft op dit moment waarschuwingen en bij uitzonderlijke gevallen een geldboete. Over verkopen: Overigens zal er hoogstwaarschijnlijk een leegloop volgen in de zomer. Dan ben ik blij dat hij nog wel een jaar extra blijft.
+1/-0

3 jaar geleden
Weet je wat we doen. We houden hem lekker bij het team, moedigen hem aan en juichen keihard wanneer hij scoort. Maar stiekem veroordelen we hem, stilzwijgend. Misschien af en toe een frons als hij aan de bal is, meer laten we niet merken.
+2/-0

3 jaar geleden
Deze jongen straalt niet uit in intelligentie, gelukkig voor hem kan die voetballen. Behoorlijk achterlijk om dit te doen.
+1/-0

3 jaar geleden
We moeten ons ook aan de regels houden
Dat geld ook voor jou promes
+2/-0

3 jaar geleden
Handig is t niet...maar heel simpel naar het filmpje kijkend houden die gasten meer afstand dan dat je gemiddeld in een supermarkt voor elkaar krijgt op dit moment.
+5/-0

3 jaar geleden
Niet echt volwassen gedrag. Maar kinderen mogen buiten spelen. Sommigen mensen worden nooit volwassen dus ja. Verder vind ik een aantal reacties hier wel erg ver gaan.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos