Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax brengt interview met Giovanni

28 maart 2020 11:20 - Ajax

Nu de 18-jarige aanwinst van Ajax Giovanni zijn kunsten niet op het veld mag laten zien, brengt Ajax een interview met de talentvolle Braziliaan. De in Bauru opgegroeide voetballer die van Santos naar Amsterdam kwam vertelt over hoe hij vernoemd is naar FC Barcelona-speler Giovanni Silva de Oliveira en hoe zijn jeugd was. Ook blijkt hij een vriendschap te hebben ontwikkeld met Ajacied David Neres. Giovanni heeft ambities: "Ik wil een van de beste spelers van de wereld worden".

Meer op Ajax




Tags

barcelona bauru braziliaan kunsten neres oliveira santos silva vriendschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
laat hij eerst maar is de beste worden van ajax.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Lekkere zure Nederlandse 'doe maar gewoon'-reactie. Laten we anders hopen dat hij de beste van ajax én de wereld wordt. Ik ben blij dat hij deze ambitie heeft.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Wat is dat nou voor reactie ??
We hebben talenten zien komen en gaan en alle hadden ambitie en de lat hoog gezet ,maar dat ging niet zover dat ze het idee hadden om de beste ter wereld te worden.
Natuurlijk gun ik hem en Ajax dat het een hele grote wordt, maar inderdaad is mijn idee dat wat meer nederigheid ook geen slechte karaktertrek is.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Als je bij Ajax komt voetballen mag je wel wat ambitie tonen. Anders moet je lekker bij AZ of Emmen gaan ballen. Er zijn er genoeg die wél elke dag knetterhard werken om die top te willen halen. En ja, daar komt een dosis geluk bij kijken of je het werkelijk haalt. Maar als je ambitie er niet is, dan haal je het nooit. En ambitie tonen kan prima samen gaan met nederigheid.
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom banel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal