Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemers zien Ajax profiteren van corona

28 maart 2020 09:20 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemers zien Ajax profiteren van corona; image source: Pro Shots

In de Telegraaf komen de zaakwaarnemers Guido Albers en Frank Schouten aan het woord over de gevolgen van de huidige coronacrisis. Ze voorzien een rustigere zomerperiode door de financiële problemen bij veel clubs. Alleen de relatief rijke clubs kunnen profiteren: "Ajax heeft als enige club in Nederland veel geld op de bank en dat zorgt voor een enorme power", aldus Albers.

Waar andere clubs diverse contracten zullen moeten ontbinden uit voorzichtigheid en mogelijk gedwongen moeten verkopen tegen lage prijzen, zou Ajax als enige er gewoon voor kunnen kiezen spelers aan hun contract te houden en de zomer uit te wachten. Het probleem in Nederland is overigens minder nijpend dan dat in andere competities, omdat FOX Sports Nederland de televisiegelden wel gewoon heeft uitbetaald.

Meer op Telegraaf




Tags

nederland albers corona coronacrisis fox guido nijpend power rustigere schouten telegraaf voorzichtigheid zomerperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Alvast maar rondkijken welke sterren we kunnen binnen hengelen voor een prikkie? De grootste clubs gaan het met het doorgaan van salarisuitkeringen erg lastig krijgen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos