Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax kan contract Huntelaar voor 1 april opzeggen

25 maart 2020 18:04
Foto: Pro Shots

Ajax kan contract Huntelaar voor 1 april opzeggen; image source: Pro Shots

In verband met de regels van het arbeidsrecht moet Ajax het contract van Klaas Jan Huntelaar formeel opzeggen voor 1 april. Doet de club dat niet, dan wordt het contract automatisch met een jaar verlengd tegen dezelfde voorwaarden. Waarschijnlijk is dat voor beide partijen niet het meest passend. De spits wordt in augustus 37 jaar oud. VI concludeert dat hierdoor waarschijnlijk snel duidelijkheid zal ontstaan over de toekomst van de routinier.




Tags

huntelaar arbeidsrecht formeel routinier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Nee. Heeft de laatste twee en half jaar geen wedstrijd gewonnen voor je, behalve 1x uit tegen Groningen. Laatste keer gescoord tegen een aansprekende tegenstander, twee en half jaar terug, 010 (hahaha), 2 doelpunten..... Deze kerel heeft verdiensten gehad en is nu klaar.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Lekker belangrijk, deze gozer heeft een mentaliteit waar de meeste jeugdspelers een voorbeeld aan kunnen nemen.
+3/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Dus je houdt een speler in je selectie die in augustus 37 jaar wordt en die het afgelopen jaar met rassen treden achteruit gegaan is. En waar moet de jeugd een voorbeeld aan nemen dat hij hun plek inneemt? Als laatste vergeet je dat Huntelaar in het verleden ook nare trekjes heeft getoond bij het NL elftal. Je moet niet doen of Huntelaar zo n heilig boontje is.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Jij begrijpt er geen reet, of je wil altijd een weer woord hebben of snapt het het.
Fijne dag.
+2/-0

 
4 jaar geleden
dwtk heeft anders wel gewoon gelijk. Huntelaar voegt voetballend al een tijd niks meer toe op belangrijke momenten. Thuis tegen een Groningen zal ie er best nog één inschieten, maar op de momenten dat de ervaring en geslepenheid van Huntelaar het meest nodig was (Valencia, Getafe, Heracles) was het gewoon niks. Ik vind het vrij opmerkelijk dat jij zijn gebrek aan prestaties af doet als 'lekker belangrijk'. Dan kan ie nog zo'n geweldige mentaliteit hebben (kan zijn hoor, maar waar baseer je dat eigenlijk op?), maar daarvoor houd je zo'n dure speler natuurlijk niet aan. Dan kan je beter kijken of ie een rol als trainer kan vervullen ergens. Anders kunnen we Sjaak Swart ook wel weer in de selectie opnemen met zijn mentaliteit.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Groningen - AJAX op 20/04/2019. 0-1 door Klaas Jan Huntelaar. Mede deze drie punten het landskampioenschap gepakt vorig jaar.
+2/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Dat schrijf ik al in mijn eerste reactie....
+1/-0

4 jaar geleden
Laten hem nu het trainerschap leren! Met spelersfunctie!
+4/-0

4 jaar geleden
Denk dat het tijd word om Klaas Jan te bedanken voor bewezen diensten. En een goede spits te halen. Bijvoorbeeld Bruno Petkovic van Dinamo Zagreb.
+1/-2

4 jaar geleden
Ik denk Klaas te behouden als spitsentrainer, maar zijn carrière als speler lijkt me voorbij. Geef Traore de kans, deze klasbak maakt er zo 30 in een seizoen.
+1/-0

4 jaar geleden
Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Ajax hoeft zich over Klaas geen zorgen te maken want die is binnen. Wij kunnen klaas wel een passend afscheid geven en hem ere lid maken.Klaas Jan is een Ajacied
+1/-0

4 jaar geleden
Klaas Jan is de enige van die generatie voetballers die ook echt is terug gekomen naar Ajax. Al die andere spelers die maar blijven roeptoeteren dat ze terug zullen komen zijn allemaal afgehaakt en voor het grote geld gegaan. Als deze klasbak nog een jaartje door wilt en van waarde kan zijn tijdens de trainingen, lekker door laten gaan en tegelijkertijd een trainers opleiding laten volgen. Hij zal zich echt niet afvragen waarom hij niet speelt elke wedstrijd en ik zie in hem een toekomstig trainer, nooit laten gaan.
+3/-0

4 jaar geleden
Tegenwoordig blijven spelers of worden aangetrokken omdat ze sfeerverhogend zijn, Valera en/of een goede mentaliteit hebben, zoals Huntelaar.
Onderhandelen kan altijd en Ajax weet zelf het beste of die waarden in de huidige selectie nog nodig zijn zelfs van een 37 jarige.
+2/-0

4 jaar geleden
Als ik ooit een kind krijg noem ik em Huntelaar.
+1/-0

4 jaar geleden
Goede prof, belangrijk geweest, maar ik denk dat het nu wel tijd is om te stoppen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht